Konya Şekerspor hamsi avında

Konya Şekerspor hamsi avında

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grubta mücadele eden Konya Torku Şekerspor 8. hafta maçında deplasmanda bugün 1461 Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.

Geçtiğimiz hafta sonu sahasında Balıkesirspor’u ağırlayan yeşil-beyazlı ekip geriye düştüğü maçı 3-1 kazanmasını bilmişti. Grupta 17 puan ile namaglup lider olan yeşil-beyazlı ekip, hem liderliğini pekiştirmek için hem de namaglup unvanını korumak için mücadele edecek.
Rakip 1461 Trabzonspor ise geçtiğimiz hafta Pendikspor’a 1-0 yenilerek 3 puan kaybetti.  Oynadığı 7 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik alan Trabzon temsilcisi diğer 4 maçından ise yenik ayrıldı. Bu karşılaşmalarda 7 puan toplayan Karadeniz temsilcisi puan sıralamasında 14. basamakta yer alıyor.
Dün son çalışmasını Trabzonspor tesislerinde yapan Torku Şekerspor’un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, “Sezon başından bu yana ligde ve kupada oynadığımız futbol, aldığımız sonuçlar ortada. Kesinlikle havaya girmeden, ayaklarımız yere sağlam basarak yolumuza devam edeceğiz. Oyuncularımın her maçta gösterdiği olağanüstü futbol, alkışlanmaya değer. Onlara sonuna kadar güveniyorum. 8. hafta maçında karşı karşıya geleceğimiz 1461 Trabzonspor yabana atılacak bir takım değil. Ancak, biz rakibimizin kim olduğuna bakmıyor, kendi futbolumuzu oynuyoruz. Allah’ın izniyle bu maçı da galip bitirip, Konya’ya üç puanla döneceğiz. Şu anda takımda herhangi bir eksiğimiz bulunmuyor, her şey yerli yerinde. Hiçbir sıkıntımız yok” diye konuştu. Konya Torku Şekerspor’da, İshak sarı kart sınırında bulunuyor. Geçtiğimiz hafta sakatlanan Bahadır’ın ise düzeldiği ve görev verilmesi halinde bugünkü maçta forma giyebileceği belirtildi. Yeşil-beyazlılar maçı kazandığı takdirde zirvede iyice rahatlayacak.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta 8. haftanın maçları bugün yapılacak.  Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, program şöyle: 15.00 Sakaryaspor-Eyüpspor (Sakarya Atatürk) 15.00 Elazığspor-Pendikspor (Elazığ Atatürk) 15.00 Şanlıurfaspor-Adana Demirspor (Şanlıurfa GAP Arena) 15.00 Tokatspor-Fethiyespor (Tokat Gaziosmanpaşa) 15.00 1461 Trabzon-Konya Torku Şekerspor (Ahmet Suat Özyazıcı) 15.00 Balıkesirspor-Belediye Vanspor (Balıkesir Atatürk) 15.00 Türk Telekomspor-Dardanelspor (Türk Telekom) 15.00 Tarsus İdmanyurdu-Ofspor (Tarsus Burhanettin Kocamaz) 15.00 Kocaelispor-Pursaklarspor (İsmetpaşa)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.