Konya Şeker kooperatif müdürlerini ağırladı

Konya Şeker kooperatif müdürlerini ağırladı

Konya Şeker, Türkiye’nin en büyük kooperatif birliklerinden biri olan PANKOBİRLİK’e bağlı pancar ekicilerinin kooperatiflerinin müdürlerini ağırladı. 

Anadolu Birlik Holding’e bağlı iştiraklerden Panplast, Beta Ziraat, Panagro ve Çumra Şeker Fabrikalarını kapsayan 2 günlük geziye 31 Pancar Ekicileri Kooperatifin müdürü katıldı. 

PANKOBİRLİK Genel Müdürü Tolga Demirhan ve beraberindeki heyet ilk olarak Cihanbeyli’deki Panplast Damla Sulama Tesislerini ziyaret etti. Programa Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Bülbül de katıldı.

Panplast Genel Müdürü Yahya Kemal Hotamışlıoğlu, Beta Ziraat AŞ Tohum Direktörü Ahmet Özer,  İç Anadolu Bölgesi Satış Sorumlusu Hasan Küçükdemir, Panagro Genel Müdür Vekili ve Et Üretim Sorumlusu Murat Sakallı, Süt üretim sorumlusu Murat Büyükergün 

Genel Müdür Vekili ve Et Üretim Sorumlusu Murat Sakallı, Çumra Şeker İş Birimi Direktörlüğü Kadir Öcal, Çumra Şeker İdari İşler Direktörü Mehmet Çiftçi, bilgiler verdi. 

PANKOBİRLİK Genel Müdürü Tolga Demirhan, “2 gün gibi kısa sürede birçok yenilik ve bilgiyi, buraya gelen müdürlerimize aktarıldı, hepsi sahada bire bir çiftçilerin temsilcisi olduğu kadar, aynı zamanda birer tüketici konumundadır. Bu tesislerde emeği geçenlere ve PANKOBİRLİK Genel Başkanımız Sayın Ramazan Erkoyuncu’ya teşekkür ederiz.  Ayrıca bizi çok iyi ağırlayan Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Zafer Bülbül’e, Konya İl Müdürü Sayın Ali Ceylan’a, gezdiğimiz tüm tesislerin müdür ve yetkililerine, Konya Şeker çalışanlarına ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.