Konya Sarraflar Ve Kuyumcular Derneğinde Yusuf Yaşar dönemi

Konya Sarraflar Ve Kuyumcular Derneğinde Yusuf Yaşar dönemi

Geçtiğimiz Aylarda Covid-19’dan hayatını kaybeden Başkan Mehmet Kuşdemir’in ardından yapılan genel kurulda Yusuf Yaşar Konya Sarraflar Ve Kuyumcular Derneği Başkanı oldu.

Konya Bera Otelde basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Yaşar, Zor bir görevde olduğumuzun bilincindeyiz Allah’ın izniyle görevimizi layığı ile yerine getireceğimize inanıyorum dedi.

Konya Bera Otelde düzenlenen Kahvaltı programının ardından konuşan Başkan Yusuf Yaşar şunları kaydetti: geçen hafta Cuma günü Konya Sarraflar Ve Kuyumcular Derneğimizin olağan genel genel kurul toplantısını icra ettik. Bildiğiniz gibi Başkanımız Mehmet Kuşdemir’i Covid-19’dan dolayı hayatını kaybetti. Ben ve arkadaşlarım onun yönetimindeydik. Başkanlığa ben, başkan yardımcılıklarına arkadaşlarım; Veli Mutlu, Yaşar Karakulak, Adnan Şenoğlu, Hasan Atar ve Emre Özbayram geçtiler. Zor bir görevde olduğumuzun bilincindeyiz Allah’ın izniyle görevimizi layığı ile yerine getireceğimize inanıyorum.”

ALTIN KUYUMCULARDAN ALINIR

İnternetten yapılan altın alışverişinde yaşanan sıkıntılardan da bahseden Başkan Yaşar, konuşmasını şu sözlerle noktaladı: “Derneğimizin 301 adet sarraf ve kuyumcu üyesi var. Üyelerimizde satılan ürünleri belli aralıklarla ayar kontrollerini yapıyoruz. Şehir dışından gelen pazarlamacıların, derneğimizden ayar raporu almadan satış yapması mümkün değildir. Hemşerilerimiz bütün kuyumcu arkadaşlardan çekinmeden alışveriş yapabilirler. Son günlerde internetten alışveriş arttı. Profesyonel fotoğraflar çekilip ürünlerin kat kat güzel görünmesi sağlanıyor bazı siteler ayar ve gramlarını yazmıyor. Vatandaşlarımızı bunlara karşı uyarıyor. Altılarını kuyumculardan görerek almalarını tavsiye ediyoruz. Yeni yönetimle inşallah güzel çalışmalar ortaya koyacağız.”

Program çekilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

Yeni yönetim ise şöyle:

Yusuf Yaşar (Başkan)

Veli Mutlu

Adnan Şenoğlu

Satılmış Kozan

Hasan Atar

Emre Özbayram

SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.