Konya PERDER sektör  paydaşlarını buluşturdu

Konya PERDER sektör paydaşlarını buluşturdu

Türkiye Perakendeciler Federasyonu tarafından her ay gerçekleştirilen bölge toplantıları Konya Perakendeciler Derneği (PERDER) ev sahipliğinde yapıldı.

Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) Yönetim Kurulu Üyesi ve PERDER Başkanlarından oluşan 50'ye yakın yerel market sahipleri Konya'daki perakendeci ve bölge üreticileri ile bir araya gelerek sektörel istişarelerde bulundu. Toplantıya; Konya PERDER Başkanı Ahmet Çetin, Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Düzgün ve TPF Başkan Yardımcısı Ali Kaya ve 30'a yakın firma katıldı.

EKONOMİ LOKOMOTİFİYİZ

Konya PERDER Başkanı Ahmet Çetin, "Bizler ekonomi lokomotifi olmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki süreçte enflasyon yüzünden olumsuz süreçler bizi bekliyor. Bu süreçte devletimizin politikalarını destekleyerek olumsuzluğun üzerinden geleceğiz" dedi.

KONYA'YA ÖNCELİK VERİYORUZ

Konya PERDER Kurucu Başkanı Ali Kaya ise, "Konya firmalarımızı bugün sizlere tanıttık. Konya büyük bir şehir. Perakende olarak Konya'da güçlüyüz. PERDER yıllardır var ve en önemli özelliği de bizi bir araya getirmesi. Sponsorların Konya'mızda tüm alanlarda ticaret yapmasını istiyoruz. Bizim şehrimiz Konya'da PERDER üyesi olarak Konya'da üretilen ürünlere öncelik tanıyoruz ve destek veriyoruz. Bütün sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. Sizlerin her zaman bir Konyalı olarak desteklerinizi bekliyoruz" açıklamalarında bulundu.

REKABETİ SEVİYORUZ

Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkanı Ömer Düzgün de açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: "Geleneksel bölge toplantılarımızı bugün kadim şehir Konya'da, Konya PERDER'in ev sahipliğinde devam ediyoruz. Böylesine önemli bir konuda alacağımız kararların hayırlı olmasını diliyorum. Burada başkanlarımıza, sponsorlarımıza çok teşekkür ediyorum. Sektörümüzün sorunlarını biliyoruz ve en kısa zamanda çözüleceğine inancımız tam. Biz yerel zincirler olarak rekabetten kaçmadık rekabeti seviyoruz. Rekabet başarı için sınırları zorlayan önemli bir sahadır. Yerel zincirler olarak biz haksız rekabete karşıyız. Bu haksızlıklar tüketici zincirini sınırlandırır. Bu durum da sektörü olumsuz etkiler. Yerel zincirler olarak sürekli çalışmaya açığız. Yerel zincirler olarak ülkemize olan katma değeri artırmak için çalışmaya devam edeceğiz."

Konya firmalarının tanıtılmasında büyük rol oynayan toplantıda Başkan Çetin, Başkan Yardımcısı Ali Kaya ve TPF Başkanı Ömer Düzgün konuşmalarında katılım sağlayan firmalara teşekkürlerini sundu. Konuşmalarının ardından 30'a yakın firmaya plaket takdim edildi.

HAMDİ BUĞUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.