Konya olarak gündemdeyiz

Konya olarak gündemdeyiz

Futbolun patronu Ömer Korkmaz: Bu sezon Konya ve Konyaspor kollektif olarak ülkenin gündeminde. Bundan da mutluluk duyuyoruz. 8 maçımız ve torbada da 24 puanımız var. 24 puanın hepsine talibiz

Spor Toto Süper lig'de 47 puanla en yakın rakibi başakşehir ile arasındaki 6 farkı koruyan ve 3. sırada bulanan Torku Konyaspor'da Gençlerbirliğui maçı hazırlıkları sürerken, yeşil-beyazlı ekibin genç yöneticisi ve Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz, Başakşehir takımı ile aralarındaki puan farkını açmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirterek, “üçüncülüğümüzü kimseye kaptırmayacağız” dedi.

Korkmaz, kalan son maçların zor geçeceğini, önlerinde 8 karşılaşmanın olduğunu, bu 8 karşılaşmada toplam 24 puan olduğunu ve bu 24 puanın hepsine talip olduklarını belirterek, taraftarların vereceği destekle de bunu başaracaklarına inandığına söyledi.

TORBADA 24 PUAN VAR

Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz, önlerinde önemli ve zorlu bir Gençlerbirliği maçının olduğunu belirterek, yeşil-beyazlı takımın buralara rastgele gelmediğini, bir emeğin karşılığında geldiğini belirterek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Birçok kişi  Torku Konyaspor için, bu takım buralara nasıl geldi gibi sorular soruyor. Kolay olmadı elbette. Ama şunu kesinlikle söyleyebilirim ki, bu takımı buralara birlik ve beraberlik, disiplinli çalışma, kollektif düşünme, birlikte hareket etme ve taraftar desteğinin yanısıra Aykut Kocaman ve oyuncuların duruşu getirdi. Bu takımda bu potansiyelin olduğunu biliyorduk, bunun ortaya çıkması lazımdı, onu da birlikle ve beraberlikle çıkardık. Bundan sonra 8 maçımız ve torbada da 24 puanımız var. Alabilirsek hepsini almanın mücadelesini vereceğiz. Daha net bir şey söylemek gerekerirse 24 puanın hepsine talibiz. Bu başarıyı sürdürmek için birlitk ve beraberliğin devam etmesi lazım. Çünkü, birbirinden zorlu rakiplerle  zorlu maçlar oynayacağız. O yüzden hedeflerimiz doğrultusunda maçlarımızı oynamaya devam edeceğiz. Ayağımızı yere sağlam basmalıyız. İnsan kalitesi olarak düzgün bir takımız. Herhangi bir galibiyetten sonra boş vermişlik yok. Antrenmanlarımız gayet ciddi bir şekilde yapılıyor. O yüzden bu anlamda sıkıntı yaşamayız diye düşünüyorum. İnşallah hedefimize tarihi bir puan rekoru kırarak ulaşırız” diye konuştu.

TARAFTAR BİZİM HERŞEYİMİZ

Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz, yeşil-beyazlı ekibin taraftarlarından da övgüyla sözederken, “onlarla gurur duyuyoruz” dedi.

Korkmaz, “Bu takımı saheplenen, destek veren ve Türkiye'de kendinden söz ettiren taraftarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizim harika bir taraftar potansiyelimiz var. Bunu sadece biz söylemiyoruz, Türkiye'de sporla ilgilenen, özellikle futbolla ilgilenen herkes bizim taraftarımızla sıtayişle bahsediyor. Bu da bizim için en önemli gurur kaynaklarından birisi oluyor. Bu sezon Konya ve Konyaspor kollektif olarak ülkenin gündeminde. Bundan da mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.