Konya Nıke Halı Saha Ligi sona erdi

Konya Nıke Halı Saha Ligi sona erdi

Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu ve Nike firmasının sponsorluğunda 70 merkez de, binlerce takım ve 40 binden fazla futbolcunun katılımıyla gerçekleşen Nike Hal

Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu ve Nike firmasının sponsorluğunda 70 merkez de, binlerce takım ve 40 binden fazla futbolcunun katılımıyla gerçekleşen “Nike Halı Saha Ligi 2011” Konya il birinciliği maçları sona erdi. Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu öncülüğünde, herkes için futbol Hif İl Temsilciliği tarafından organizasyonu gerçekleştirilen turnuvaya toplamda 112 takım katıldı. Grup ve tur maçları sonunda toplam oynanan 220 maç sonunda 1859 gol atılırken, sadece 5 kırmızı kart çıktı.

Hasan Ertugan yönetiminde oynanan final maçlarında şu sonuçlar alındı: (15-18) Yenilsek de Beraberiz-Yapıcı SK: 0-3, Ayfer Gök Efsaneleri-Trafospor: 1-4, (19-35) Trabzon Gençlik-Yeni Sağlıkspor: 2-4 ve Konya BŞB. İtfaiye-Çaparoğlu Branda: 2-5. Final müsabakalarından sonra Konya’yı bölge maçlarında temsil etme hakkı kazanan takımlar ise; 15-18 yaş Selçuklu-1 saha birincisi Yapıcı SK, Selçuklu-2 saha birincisi Trafospor olurken, 19-35 yaş kategorisinde Selçuklu-1 saha birincisi Yeni Sağlıkspor, Selçuklu-2 saha birincisi Çaparoğlu Branda takımları oldu.

Emir halı saha da Pazar günü gerçekleşen final maçları sonrasındaki kupa töreninde takımlara ödülleri; Konya Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Gençlik Ve Spor İl Müdürü Muhittin Yıldız, İl Sağlık Müdürü Dr.Hasan Küçükkendirci, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Cevdet İşbitirici, Kızılören Belediye Başkanı Hüseyin Saraç, Konya Askf Başkan V.Remzi Ay, Başkan Yrd. Mehmet Günbaş, Genel Sekreter Derviş Ortasarı, Mali Sekreter Faruk Hatipoğlu ve misafirler tarafından takdim edildi.

Turnuva sonunda açıklamada bulunan ASKF Başkan V. Remzi AY, Turnuvaya katılan 112 takıma da centilmence maçlarından dolayı teşekkür ederken, dereceye giren takımları tebrik ederek, turnuva da emeği geçen; hakemleri ve tertip komitesini kutladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.