Konya milletvekilinden önemli açıklama: Konya halkına hesap verebilirim

Konya milletvekilinden önemli açıklama: Konya halkına hesap verebilirim

Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş Konya halkına hesap verebileceğini söyledi.

İYİ Parti Konya Milletvekili Adayı Fahrettin Yokuş ve beraberindeki heyet, Merhaba Gazetesi'ni ziyaret etti. Yokuş ve heyeti, Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken ağırladı.

adsiz.jpg

İYİ PARTİ’YE BÜYÜK İLGİ VAR

Kendisi için en önemli hususun hesap verilebilir olmak olduğunu söyleyen İYİ Parti Konya Milletvekili Adayı Fahrettin Yokuş, şunları dile getirdi: “5 yıldır bu şehrin vekili olarak mecliste görev yapıyorum. Konya'nın sorunlarını, Konya'yı mecliste en çok dile getiren isim oldum. 60 kez mecliste Konya'yı konuştum. Bu süreç zarfında yaptıklarımın hepsinin hesabını bu millete verebilirim. Şehrin hangi sorunu olduysa duyarsız kalmadım. İYİ Parti'ye sahada büyük bir teveccüh var. Güçlü bir şekilde TBMM'de yine şehrimizi inşallah temsil edeceğiz. Saha çalışmalarımız vardı, daha da hızlandı. Geri dönüşler güzel. Ülkeyi güzel günler bekliyor. Kimsenin bundan şüphesi olmasın. Az kaldı.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen ise çalışmalarında başarılar diledi.

HAMDİ BUĞUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.