Konya Milletvekili Özer Ankara'da ev tutmama kararı aldı

Konya Milletvekili Özer Ankara'da ev tutmama kararı aldı

Vekil olup, Ankara'ya gittikten sonra Konya ile bağını kesmeyeceğini, toplumun her kesimini dinleyeceğini söyleyen AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, “Ankara'da ev tutmayacağım. Konya'da kalmaya devam edeceğim” dedi

TBMM'de yeni dönem geçtiğimiz günlerde başladı. 14 Mayıs seçimlerinin kesin sonuçlarıyla birlikte yeminlerini eden 28. dönem milletvekilleri görevlerini teslim aldı. Konya milletvekilleri de çalışmalarına başladı. AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, Merhaba Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu.

AK PARTİ DÖNEMİNDE TÜRKİYE BİRÇOK ZORLUĞUN ÜSTESİNDEN GELDİ

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, 28. dönemin başladığını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Cumhur İttifakı'nın seçimlerde çoğunluğun desteğini aldığını söyledi. “Türkiye yüzyılı da başladı” diyen Özer, “Sorumluluğumuz çok fazla” şeklinde konuştu. Önlerinde önemli zorlukların bulunduğunun farkında olduklarını dile getiren Özer, “Pandemiyle başlayan bir süreç vardı. Rusya-Ukrayna savaşıyla devam eden, depremle birlikte yükü daha da artan ekonomik zorluklar var. AK Parti iktidarı döneminde, Türkiye, pek çok zorluğun üstünden gelmeyi başardı. Kamuoyu tarafından olumlu karşılanan yeni kabinemizle birlikte bu zorlukları da en iyi şekilde atlatma çabası içinde olacağız” dedi.

HERKESE ELİMDEN GELDİĞİNCE DÖNÜŞ SAĞLAYACAĞIM

Konya için ellerinden gelen katkıyı sağlayacaklarının altını çizen AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ben, uzun yıllar teşkilatımızda görev yaptım. Ankara ile Konya'nın elbette farklılıkları var. Adaptasyon sürecimiz illaki olacak. Ben, şehrime hizmet etmek istiyorum. Ankara'da ev tutmayacağım. Konya'da kalmaya devam edeceğim. Şehrim ile yani Konya ile bağımı en yoğun şekilde devam ettireceğim. Şehrin yerel yönetimler anlamında pek çok konusuna hakimim. Sanayicimiz, çiftçimiz ve vatandaşlarımızla istişarelerimiz elbette devam edecek. Ankara'da yoğun olduğumuz dönemler olacak. Bu dönemlerde bizi arayıp da ulaşamayanlar olursa, onlara kesinlikle dönüş sağlayacağız. İllaki dönüş olacak. Onun dışında her vatandaşımız bize ulaşabilir. Milletvekilleri olarak, belli zamanlarda il başkanlığımızda vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. O zaman da vatandaşlarımızla görüşeceğiz. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bana ulaşmaya çalışan herkese elimden geldiğince dönüş sağlamaya çalışacağım.”

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum