Konya merkeze 3 gün kar yağacak

Konya merkeze 3 gün kar yağacak

Konya şehir merkezi ve ilçeleri kar yağışına hasret kaldı. Konya'da yaşayan vatandaşlar kar yağışının ne zaman geleceğini merak ediyordu. Meteoroloji raporuna göre Konya merkez ve ilçelerine bu tarihte başlayan kar yağışı 3 gün sürecek.

Konya kent merkezi ve Konya'nın ilçeleri kar yağışına hasret kaldı. Konya'ya uzun süredir kar yağmıyor. Geçtiğimiz yıl kış mevsiminde yoğun kar yağışı alan Konya, bu yıl kurak bir mevsim geçiriyor.

322-8.jpg

Konya merkez ve ilçelerde yaşayan vatandaşlar kar yağışının ne zaman geleceğini merak ediyor. Meteoroloji raporuna göre Konya'ya müjdeli haber verildi. Konya'da 3 gün sürecek kar yağışı bekleniyor.

66283.jpg

Söz konusu kar yağışının Konya'da 11 ocak çarşamba günü kar yağışı başlayacak. Kar yağışı 12 ocak perşembe ve 13 ocak cuma günü de devam edecek. 14 ocak cumartesi gününden itibaren ise kar yağışı etkisini kaybedecek.

konya-valiligi-kentte-etkili-olan-kar-yagisi-neden-1643373029928.jpg

Bu tarihlerde en yüksek hava sıcaklığı 5 derece, en düşük hava sıcaklığı ise eksi 4 derece olarak ölçülecek. Konya için hava tahmin raporunda 3 gün kar yağışının gözükmesi vatandaşı sevindirdi. 

Konya için hava tahmin raporu:

adsiz.jpg