Konya merkezdeki en değerli dükkanlar 200 milyon liraya satılacak

Konya merkezdeki en değerli dükkanlar 200 milyon liraya satılacak

Konya kent merkezinde inşa edilen ve şehrin kentsel dönüşümüne büyük katkı sağlayan projedeki dükkanlar satışa çıkarıldı. Meram Belediyesi'nin satışa çıkardığı dükkanlar için yaklaşık olarak 200 milyon lira isteniyor.

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden birisi Konya'da hayata geçirildi. Meram Belediyesi tarafından Sahibata Mahallesinde hayata geçirilen proje kapsamında Suriçi Çarşısı inşa edildi. Ticaret ve sosyal hayatı canlandıracak olan proje kısa süre önce tamamlandı.

sur.jpg

İHALENİN TARİHİ 6 KASIM OLARAK BELİRLENDİ

Dönüşüm projesinin maliyeti 3 milyar TL olarak açıklandı. 127 dükkan ve 64 ofisten oluşan projede satışlar başladı. Meram Belediyesi 6 Kasım 2024 tarihinde düzenleyeceği ihaleyle projede yer alan en değerli dükkanlardan bazılarını satacak.

surici-2.jpg

SATIN ALANLARA 12 TAKSİTLE ÖDEME İMKANI TANINACAK

Dubleks ve tripleks 6 dükkanın alanları 140-773 metrekare aralığında değişkenlik gösteriyor. Satışlarda yüzde 30 peşinat ile 12 taksit imkanı tanınıyor.

suris.jpg

Dükkanların fiyatları ise 15-70 milyon lira aralığında. Bahsi geçen bu satışlardan Meram Belediyesi'nin en az 200 milyon lira gelir elde etmesi bekleniyor.

İşte satılacak olan dükkanlar:

ekran-goruntusu-2024-10-25-154039.png

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum