Konya merkezdeki en değerli arazi kiraya verilecek! Fiyatı 840 bin TL

Konya merkezdeki en değerli arazi kiraya verilecek! Fiyatı 840 bin TL

Konya kent merkezinde birbirinden değerli onlarca arsa var. Şehir merkezinde ve anayola cephe olan nadir arsalardan birisi kiraya verilecek. Söz konusu arsanın yıllık kirası 840 bin lira olarak belirlendi.

Konya ve Türkiye genelinde son zamanlarda gayrimenkul satış ve kiralama ilanı sayısında rekor artış var. Şehir merkezlerinde büyük arazilerin taliplileri çok oluyor. Konya'da yatırımcıların ilgisini çeken dev araziler var.

arsa-5.jpg

ARAZİ TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ'NE AİT

Zaman zaman bu arazilerle ilgili çeşitli söylentiler çıksa da henüz somut adım atılmadı. Son olarak Konya merkezde en değerli arazilerden birisinin kiraya verileceği duyuruldu. Söz konusu arazi konumuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Toprak Mahsulleri Ofisi Konya Başmüdürlüğü tarafından ihaleyle kiraya verilecek olan arazinin özellikleri belli oldu.

arsa-1.jpg

KİRA FİYATI YILLIK 840 BİN TL

Ankara Caddesinde, Konya Çimento fabrikasına giderken solda yer alan arazi 49.710 metrekare alana sahip. Bu arazinin 5.000 metrekarelik kısmı ihaleyle kiraya verilecek. Ana yola cephe olmasından dolayı çok kıymetli olan arazinin muhammen bedeli belli oldu. Muhammen bedel olarak aylık kira 70 bin TL+KDV şeklinde belirlendi. Yani arsanın kirası yıllık 840 bin TL'ye denk geliyor. İhale sonucunda en yüksek teklifi veren arazinin sahibi olacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum