Konya Kimse Yok Mu Kırtasiye Paketi Hediye Etti

Konya Kimse Yok Mu Kırtasiye Paketi Hediye Etti

Kimse Yok mu Derneği Konya Şubesi, Konya'da 7 bin öğrenciye kırtasiye malzemesi ve çanta hediye etti.

Kimse Yok mu Derneği Konya Şubesi, Konya'da 7 bin öğrenciye kırtasiye malzemesi ve çanta hediye etti. Derneğin Konya Şube Müdürü Hasan Aşçı, 'Minik Eller Kalem Tutsun' kampanyası kapsamında yapılan yardımları 5 yıldır sürdürdüklerini dile getirdi.

Kimse Yok mu Derneği, 50 bin ihtiyaç sahibi öğrenciye 'Minik Eller Kalem Tutsun' kampanyası kapsamında çeşitli kırtasiye malzemeleri ve çanta yardımı yapıyor. Derneğin 81 ilde 2 buçuk milyon TL değerinde yapacağı yardımlar kapsamında Konya Şubesi de 7 bin öğrenciye eğitim yardımında bulunuyor.

Kırtasiye yardımları kapsamında merkez Karatay ilçesi Birol Polat İlkokulu'nda yapılan törende konuşan Şube Müdürü Hasan Aşçı, Konya, Karaman ve Aksaray illerinde yapılacak bu yardımlarla öğrencilerin ve velisinin eğitim masraflarına yardımcı olmak istediklerini dile getirdi. Aşçı, 5 yıldır devam eden eğitim yardımı çalışmalarında bu yıl kırtasiye malzemelerini ve çantaları biraz daha zenginleştirdiklerini dile getirdi. Çocukların bu konuda rencide olmamalarına özen gösterdiklerini anlatan Şube Müdürü Aşçı, "Biz bu çalışmamızı yardım olarak değil de bir hediye ve mükafat olarak adlandırmak istiyoruz." dedi.

SMS İLE 5 TL YARDIM YAPILABİLİR Düzenlenen kırtasiye ve dağıtım kampanyasını valilik ve il milli eğitim müdürlükleri ile koordinasyonlu olarak gerçekleştirdiklerini anlatan Hasan Aşçı, "Kampanyaya katılmak isteyen bağışçıların tüm operatörlerden EGITIM yazıp 5777'ye SMS göndererek 5 TL yardımda bulunabilir. Bir öğrencinin kırtasiye masraflarının 50 TL tuttuğu tespit edilmiştir. Hayırseverlerimizin destekleri ile gerçekleştirilecek olan bu kampanyamıza katkıda bulunmak isteyen vatandaşlarımız Bank Asya Büsan Şubesi'nde bulunan 1047859-15 nolu hesap numaramızdan 50 TL bağışta bulunarak bir çocuğumuzun kırtasiye ihtiyacını karşılayabilirler." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.