Konya HİF'ten yeni bir proje daha

Konya HİF'ten yeni bir proje daha

Konya HİF yeni bir projeyi daha hataya geçiriyor.

Konya HİF yeni bir projeyi daha hataya geçiriyor. Türkiye Futbol Federasyonu Herkes İçin Futbol kapsamında Konya HİF İl Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen "Amatör spor kulüplerimize futbolcu yönlendirme ve kazandırma projesi" ile tüm üniversite öğrencilerimizi futbola çekerek spor kulüplerimize oyuncu bazında kaynak sağlanıyor. Kendi memleketlerinde lisanslı olarak amatör takımlarda futbol oynamış yada hiç futbol oynamamış, lisanssız çıkmamış, futbola karşı sevgisi, yeteneği olan ve öğrenim görmek üzere şehrimize gelen genç öğrenci arkadaşlarımız veya Konyalı olup futbol oynamaya fırsatı yada imkanı olmayan genç öğrenci arkadaşlarımızda bu projeye katkı sağlayabilecekler.

Bu projede amaç; genç ve yetenekli arkadaşlarımızı amatör spor kulüplerimize yönlendirerek futbolcu olmalarına vesile olarak, sağlıklı ve bilinçli spor yapmalarını sağlamak ve kulüplerimize oyuncu kazandırmaktır. Hif il temsilciliğimiz bu projede ne kulüplerimizden, nede katılımcılardan herhangi bir ücret vs. talep etmeyerek sadece arada köprü vazifesi görerek kulüplerle sporcuları biraraya getirerek aracılık yapmak. Katılımcı öğrenci arkadaşların yapması tek gereken Konya Hif İl Temsilciliği ile irtibata geçmektir. web sitesine girerek iletişim adreslerinden herhangi birini kullanarak (Adı soyadı, gsm, doğum tarihi, lisanslı ise önceki kulübünün adı ve şehri ile oynadığı mevki v.b.) bilgilerini e-posta ile göndermeleri, yada telefon açarak bizzat bilgilendirmeleri veya federasyonu ziyaret ederek görüşmeleri gerekmekte.

Konya HİF İl Temsilcisi İbrahim Karabacak yaptığı açıklamada; “Temsilcilik olarak futbola katkı vermek istediklerini, oyuncu sıkıntısı çeken kulüplerimize yardımcı olarak amatör sporda bir ivme sağlamak arzusu ile bu projeye destek veren başta Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’muz olmak üzere, paydaşlarımız Selçuk Üniversitesi, Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi, KTO Karatay Üniversitesi ve Mevlana Üniversitesi yetkililerine teşekkür eder, öğrencilerimizi projeye destek olmak için katılımlarını bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.