Konya Gençlerbirliği’nde tek eksik galibiyet

Konya Gençlerbirliği’nde tek eksik galibiyet

Deplasmanlı Bölgesel amatör Lig 6. Grupta mücadele eden ve sıkıntılı günleri gerde bırakan Konya Gençlerbirliği’nin artık tek eksiği galibiyet.

 Geçtiğimiz hafta ligin güçlü ekiplerinden Demre Belediyespor’u elinden kaçıran ve bir puanla yetinmek zorunda kalan, Deplasmanlı Futbol Bölgesel Lig 6. Grupta mücadele eden tek merkez takımı Konya Gençlerbirliği oynanan oyundan memnun. Hafta sonu deplasmanda Karaman Gençlerbiriliği ile karşılaşacak olan siyah-beyazlı ekip bu maçtan mutlak galibiyet hedefliyor. Sıkıntılı günleri geride bırakan Konya Gençlerbirliği tek eksiği olan galibiyeti alarak üst sıralara doğru tırmanmak istiyor  
Siyah-beyazlı takımın genç antrenörü İbrahim Özalp, “Demre maçında oynanan oyundan memnunum. Galip gelmemiz gerekirdi ama, son vuruşları yapamadık. Şimdilik puanları birer birer toplasak da, her şeyin bir ilk vardır. Karaman Gençlerbirliği ile oynayacağımız maçı kazanıp, galibiyetle tanışmak istiyoruz. Pazar günü oynadığımız maçta rakip on kişi kaldı, ancak biz sadece tek gol bulup beraberliği kurtarabildik. Aleyhimize verilen penaltı ise, tuhaf bir penaltıydı. Ben hakemlerle ilgili konuşan bir insan değilim, ne var ki Demre maçının hakemi oyuncularımı ikaz etmek için kulübeden çıktığımda bile, bağırma diyerek her seferinde ikaz etti. Sanırım kendisine bağırdığımı sandı, oysa ben oyuncularıma bağırıyordum. Bunu da yapmayalım mı” dedi.
Konya Gençlerbirliği, Karaman Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün yaptığı çalışma ile devam etti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.