Konya firması 1 liraya otobüs bileti satıyor

Konya firması 1 liraya otobüs bileti satıyor

Konya'nın en eski firmalarından birisi olan Özkaymak Turizm'in 1 liraya bilet satması dikkatlerden kaçmadı.

Türkiye genelinde depremin acısı yaşanıyor. Kahramanmaraş merkezli iki depremin yol açtığı yıkımın sonucunda binlerce insanımız hayatını kaybetti. Arama kurtarma çalışmaları çok sayıda şehirde devam ediyor.

deprem-bolgesi-son-uly3-cover-1.jpg

Depremde yaralananların sayısı da 63 bin 794 olarak açıklandı. Evi hasar aldığı için yüzbinlerce insan ise evsiz kaldı. Türkiye genelinde akrabaları olan çok sayıda depremzede otobüs ve uçakla bölgeden uzaklaşıyor. Depremin en çok etkilediği illerden birisi olan Hatay'da da durum farksız değil.

100379.jpg

Hatay genelinde ilk tespitlere göre 3 bine yakın ev yıkıldı. Binlerce ev ise ağır hasar aldı. Depremden sonra Türkiye genelinde büyük çaplı bir yardım kampanyası başlatıldı. Depremin etkilediği illere çok sayıda yardım TIR'ı gönderildi. Konya'da da vatandaşın ve firmaların çeşitli yardım kampanyaları devam ediyor.

man-ozkaymak-3.jpg

Bunlardan bir tanesi de Özkaymak Turizm. Deprem bölgesine yardım TIR'larını gönderen Özkaymak Turizm, bu sefer bilet kampanyası başlattı. Özkaymak Turizm Hatay'a düzenlediği seferde bilet fiyatlarını 1 liraya düşürdü. Söz konusu kampanyanın ardından biletler hemen tükendi. 

adsiz-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum