'Konya çantada keklik değil' dedi, adaylığını açıkladı 

'Konya çantada keklik değil' dedi, adaylığını açıkladı 

Eğitimci Dr. Rıdvan Peker, İyi Parti Konya İl Başkanlığı binasında düzenlediği toplantıda, İyi Parti Konya İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Eğitimci Dr. Rıdvan Peker, İyi Parti Konya İl Başkanlığı binasında düzenlediği toplantıda, İyi Parti Konya İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Peker, “Konyalılar garanti oy ve çantada keklik değildir. AK Parti’nin vaatlerine güvenen ve inanan seçmene saygısızlık yapılmasına asla müsaade etmeyeceğiz” dedi 

Eğitimci Dr. Rıdvan Peker, İYİ Parti İl binasında düzenlediği toplantıyla, 29 Ocak’ta gerçekleştirilecek olan İYİ Parti Konya 3. Olağan genel kurulunda aday olduğunu açıkladı.  Katılımın yoğun olduğu toplantıda, çok sayıda akademisyen, basın mensubu, delege ve İYİ Parti üyeleri yer aldı. Peker, il başkanlığı adaylığı açıklamasında İYİ Parti’nin kurulduğu günden bu yana partiye gönül veren, hizmet eden herkesle kucaklaşacağını, her fikre saygılı bir yönetim anlayışı ile hareket edeceklerini ifade ederek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

KONYALILAR AK PARTİ’NİN ÇANTADA TUTTUĞU KEKLİK DEĞİLDİR

Konya halkının yıllardır hak ettiği hizmetleri alamadığını belirten Peker, “Konya halkı yıllardır oy verdiği AK Parti tarafından ne yazık ki tabiri caizse ‘Çantada keklik’ olarak görülüyor. Oysa ki, Konya halkı AK Parti’ye verdiği oyun karşılığını göremiyor ve hak ettiği hizmetlere de bir türlü kavuşamıyor. Bilinmelidir ki, Konya AK Parti’nin kalesi değildir. Konyalılar da garanti oy ve çantada keklik değildir. AK Parti’nin vaatlerine güvenen ve inanan seçmene saygısızlık yapılmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Konya ve Konyalımızı bu yanlış algılardan kurtararak, seçmenimize hak ettiği saygıyı geri vereceğiz. Ayrıca vaad edilen hizmetlerinde almasını sağlamak bizlerin görevi olacaktır” dedi. 

KONYA’MIZ TARİHİ,  KÜLTÜREL VE DOĞA MİRASINA SAHİPTİR

Peker, toplantıda daha sonra şunları söyledi: “Konya’mız Selçuklu Devletinin başkentidir. Türkiye’nin en önemli Ardıç ve Sedir Ormanlarının bulunduğu Konya’mız aynı zamanda da bir orman kentidir. Tüm bu zengin varlıklarıyla Konya’mızı değerlendirmek gerekiyor. ‘Kültür kenti, Tarım kenti, Orman Kenti, Turizm kenti ve dünyaca ünlü Mevlana’mızın hoşgörü kentidir.’ Konya’nın markalaşma sorunu vardır.  Konya’yı kültürel mirasıyla bütünleştirecek adımlar atılmasına destek olacağız.” 

BİRLİK VE BERABERLİĞE ÇOK ÖNEM VERECEĞİZ  

Dr. Rıdvan Peker, İyi Parti Konya İl Başkanlığına seçildiği takdirde hayata geçireceği projeler hakkında da bilgiler verdi.  Peker, projelerinde parti içi eğitim ve seminerlerin olacağını, kadın kollarının oluşturulacağını, Kamu Kurum ve Kuruluşları, Yerel Basın grupları, Sivil toplum örgütleri ve Meslek kuruluşları ile birlikte hareket ederek, Konya’yı olması gereken refah düzeye ulaştırmak için çalışacaklarını ifade etti.

YARIM KALAN PROJELERİN TAKİBİNİ YAPACAĞIZ

Yıllardan beri söz verildiği halde yarım kalan Konya projelerine de vurgu yapan Peker, şunları kaydetti: “Sulama Projeleri, Konya Çevre Yolu, Metro, Banliyö, Sivil Havaalanı ve yeni hal gibi yıllardır tamamlanması gereken projeler bir türlü tamamlanmamıştır. Konya halkı tamamlanmayan projeler yüzünden zorluklar yaşamaktadır. Tarım kenti olan Konya’mızda su sorununun çözülmemesi, yeterli kaynakların aktarılmamasından kaynaklanıyor. Bununla birlikte ulaşım sorunu yaşayan Konyalılar olarak ulaşım projelerini de yakından takip edeceğiz.”

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum