Konya bayramdaki performansıyla ilk 10'a girmeyi başardı! Detaylar şaşırtıcı

Konya bayramdaki performansıyla ilk 10'a girmeyi başardı! Detaylar şaşırtıcı

Konya bazı istatistiklerde ilk 10'a girmesiyle dikkat çekiyor. Konya'nın bayramdaki performansıyla ilk 10'a girmesi ve buna ilişkin detaylar şaşırtıcı.

Konya şehrinin potansiyeli birçok alanda dikkatleri üzerine çekiyor. Konya istatistiklerde hep ilk sıralarda yer almasıyla gündeme geliyor. Konya'nın böyle olması ise herkesi şaşırtıyor.

Ramazan Bayramı süresince gerçekleşen telefon trafiğinde Konya detayı dikkatlerden kaçmadı. Konya Türkiye genelinde bu performansla ilk 10'a girmeyi başardı.

7687768768.jpg

Bayram süresince gerçekleşen GSM trafiğine ilişkin Vodafone'un açıkladığı verilere göre, Vodafone'lular arife günü ve bayramı kapsayan 4 günde 1 milyar dakika konuştu, 104 milyon SMS attı ve yaklaşık 47,5 milyon GB mobil internet kullandı.

İNTERNET KULLANIMI ARTTI

Verilen bilgiye göre, Ramazan Bayramı'nda Vodafone'luların mobil internet kullanımı geçen yıla göre yüzde 19 arttı. Bayram tatilinde Vodafone müşterilerinin sesli ve görüntülü görüşme sayısı 480 milyonu aştı.

Vodafone'un yapay zeka tabanlı kişisel dijital asistanı TOBi, 4 günde toplam 1,6 milyon tekil kullanıcıyla 2,6 milyonu aşkın sohbet gerçekleştirdi.

Diğer yandan, Vodafone Yanımda'nın 7,8 milyon tekil kullanıcısı, bayram tatilinde uygulamaya yaklaşık 36,2 milyon kez giriş yaptı.

7675758758758.jpg

KONYA BAYRAMDAKİ PERFORMANSIYLA İLK 10'DA

Buna göre, bayram süresince en çok konuşan 10 il sırasıyla İstanbul, Ankara, İzmir, Şanlıurfa, Bursa, Antalya, Adana, Konya, Samsun ve Kocaeli olurken, en çok mobil internet kullanan iller ise İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Şanlıurfa, Antalya, Adana, Konya, Kocaeli ve Mersin şeklinde sıralandı. Konya en çok konuşan 8'inci şehir ve en çok mobil internet kullanan 8'inci şehir oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum