Konya Ak Parti'de seçim çalışmaları sürüyor

Konya Ak Parti'de seçim çalışmaları sürüyor

AK Parti Selçuklu ilçe Teşkilatı'nın seçim çalışmaları kapsamında Marangozlar Sanayi'nde esnafları ziyaret eden AK Parti Konya Milletvekili Adayı Cem Zorlu, "Türkiye'de artık demokrasimiz olgunlaşmaya

AK Parti Selçuklu ilçe Teşkilatı'nın seçim çalışmaları kapsamında Marangozlar Sanayi'nde esnafları ziyaret eden AK Parti Konya Milletvekili Adayı Cem Zorlu, "Türkiye'de artık demokrasimiz olgunlaşmaya başlamıştır. İnsanlar rahatlıkla görüşlerini ifade etmektedir" dedi.
AK Parti Konya Milletvekili Adayı Cem Zorlu, Selçuklu ilçe Teşkilatı'nın seçim çalışmaları kapsamında Marangozlar Sanayi'nde esnafları ziyaret etti. Sanayide bulunan tüm iş yerlerine tek tek giren Zorlu, esnaflarla sohbet ederek 12 Haziran seçimlerinde AK Parti için destek istedi. Esnafların işleri hakkında bilgi alan ve sorunlarını dinleyen Zorlu, çözüm yolları hakkında önerilerde bulundu.
Önceki seçimlerde bulunmadığını ancak eskiden beri şahit olduğu bir olayın olduğunu belirten AK Parti Konya Milletvekili Adayı Cem Zorlu, "Genelde insanlar tercihlerini seçimdeki kanaatlerini belirtmekten kaçınırlardı. Bu seçimde bu dönemde bizzat şahit olduğum bir olay, artık vatandaşlar tercihlerini belirtebiliyorlar. Kendilerinden destek istediğimiz çoğu vatandaşımız 'İnşallah sizi destekleyeceğiz' sizden başka destekleyeceğimiz parti var mı diyorlar. Bu şunu göstermektedir. Türkiye'de artık demokrasimiz olgunlaşmaya başlamıştır. İnsanlar rahatlıkla görüşlerini ifade etmektedirler. Bu aynı zamanda insanların devlete olan güvenini de göstermektedir. Artık kendisinden korktuğu ürktüğü bir devlet değil, şefkati altında kendilerini kucaklayabileceği inandığı bir devleti var. Ondan dolayı artık vatandaş fikrini ifade etmektedir. Korkmamaktadır, çekinmemektedir. Zaten AK Parti'nin devlet anlayışı da 'insan yaşat ki devlet yaşasın' tarzındaki bir anlayıştır. Devlet merkezli değil insan merkezli, vatandaş merkezli devlet anlayışı. İnşallah AK Parti bu seçimden önce gerçekleştirdiği gibi yeni dönemde de bunu pekiştirecek ve olgunlaştıracaktır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.