Konutlarını Taahhüt Süresinden 3 Ay Önce Teslim Etti

Konutlarını Taahhüt Süresinden 3 Ay Önce Teslim Etti

İnşaat sektörünün önemli oyuncularından Ofton, konut projesi Elysium Serene Kandilli’yi taahhüt süresinden 3 ay önce tamamladı.

İnşaat sektörünün önemli oyuncularından Ofton, konut projesi Elysium Serene Kandilli’yi taahhüt süresinden 3 ay önce tamamladı. Toplam 136 daireden oluşan projenin yüzde 75’inin satışı yapıldı. Elysium Serene Kandilli konutlarının anahtarları törenle sahiplerine teslim edildi. Törene Ofton Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Altun, Yönetim Kurulu üyeleri Salih Şimşek ve Salih Altun da katıldı.

Üsküdar Kandilli’de yer alan Elysium Serene Kandilli, depreme karşı dayanıklı doğal kayalar üzerine kuruldu. 2011 Aralık ayında yapımına başlanan konut alanı, 17 konakta 136 bağımsız daireden oluşuyor. Metrekarelerin 136 ila 164 arasında olduğu projede ev fiyatları 850 bin TL ila 1 milyon 200 bin TL arasında değişiyor. Fiberoptik internet erişimi, uzaktan kamera sistemi olan konut alanı; yüzme havuzları, tenis kortu, fitness merkezi, pilates ve yoga salonları, buhar ile sauna odaları, çocuk oyun alanları ihtiva ediyor. Yüzde 85 yeşil alana sahip projede meyve ağaçılarına da yer veriliyor. Elysium Serene Kandilli, Boğaziçi Köprüsü’ne 9 kilometre, Üsküdar’a 8 kilometre ve tarihi Kandilli İskelesi’ne 1,5 kilometre uzaklıkta.

Elysium konsepti ile 10 senede toplam 10 proje teslim eden Ofton’un projeleri; Elysium Park, Elysium Residence Bomonti, Elysium Life, Elysium Garden, Elysium Cool, Elysium Residence Taksim, Elysium Fantastic, Rixos Elysium Studios, Rixos Elysium Suites ve Elysium Next Plaza’dan oluşuyor. Bu sene bitmeden yapımını tamamladığı Elysium Serene Kandilli ile 11. Projesini hayata geçiren şirket, bünyesinde turizm grubu ve otelleri var.

Öte yandan Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, sektörde ön projelendirmeden şantiyeye tüm aşamaları teknik kadroları ile kendi bünyelerinde yaptıklarını beriterek, konutları tam anlamıyla bitmiş halde müşterilerine teslim ettiklerini belirtti. Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yusuf Şimşek, Elysium Serene projesinin bulunduğu bölgenin zeminine uygun olduğunu, projenin; teknolojik, dayanıklı ve modern hayat alanlarının en güzel örneklerinden biri olduğunu dile getirdi. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Altun da projenin Kandilli’nin tarihi dokusundan kopmadan teknolojinin tüm imkânlarını yaşamayı mümkün kıldığını ifade etti.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.