KONİAD’dan Merhaba Gazetesi'ne ziyaret

KONİAD’dan Merhaba Gazetesi'ne ziyaret

Konya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KONİAD) Konya Şubesi Başkanı Mustafa Balta ve Yönetim Kurulu Üyeleri, gazetemizi ziyaret etti.

Konya Sanayici ve İş Adamları Derneği (KONİAD) Başkanı Mustafa Balta ve Yönetim Kurulu Üyeleri, gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette, Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen, Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken hazır bulundu. KONİAD Konya Şubesi Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri kendilerini tanıtarak,  Konya Şubesi olarak yaptıkları faaliyetlerden bahsetti. 

adsiz.jpg

KONYA İHRACATTA SÖZ SAHİBİ OLACAK

Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren KONİAD Konya Şubesi Başkanı Mustafa Balta, ihracatta Konya’nın söz sahibi olmasını hedeflediklerini belirtti. Balta, “Amacımız kendi esnafımız arasındaki birlik ve beraberliği geliştirmek, birleştiren güç sloganıyla inşallah önce Anadolu'ya Konya'da üretilen ürünleri pazarlayabilmek. Akabinde de ihracatta Konya'nın da söz sahibi olur hale gelebilmek. Bundan yola çıkarak yaklaşık dört beş aydan beri verdiğimiz bir mücadele vardı. Ukrayna büyükelçimizle ve ticaretçilerimizle görüşmelerimizi yaptık. Allah'a hamdolsun bu konuyla alakalı şu an önümüz açık. Ticaretimiz başladı. Geçen haftalarda da Senegal Afrika ülkeleriyle görüşmelerimiz vardı. Çanakkale'de ilk ihracat anlaşmasını imzaladık. İnşallah ürünler hazırlanma aşamasında, en yakın sürede göndereceğiz. Hemen ardından yine Afrika ülkelerinden Tanzanya'yla bir görüşmemiz var. Nasipse oraya hem silo vereceğiz, silo kuracağız hem de ihracatımız olacak. Yani Konya’da gelecek dönemde Allah nasip ederse amacımız bu yönde. İhracatta Konya'da söz sahibi olur hale gelebilmek” şeklinde konuştu. 

Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.