Konservatuara Girmek İsteyen 600 Sanatçı Adayı Ter Döktü

Konservatuara Girmek İsteyen 600 Sanatçı Adayı Ter Döktü

Bursa Büyükşehir Belediye Konservatuarı'na girmek isteyen 600 sanatçı adayı sınavı kazanmak için yeteneklerini sergiledi.Bursa Büyükşehir Belediyesi Turizm Şube Müdürlüğü Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği ve Çalgıcı Mektebi bölümlerinde...

Bursa Büyükşehir Belediye Konservatuarı'na girmek isteyen 600 sanatçı adayı sınavı kazanmak için yeteneklerini sergiledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Turizm Şube Müdürlüğü Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği ve Çalgıcı Mektebi bölümlerinde gerçekleştirilen sınava, 4 yıllık konservatuvar eğitimi almak isteyenler katıldı. Sınava giren adaylar, usta sanatçıların karşısında müzikal yeteneklerini sergiledi.

Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) gerçekleştirilen sınavlarda, sanatçı adayları, heyecanlı anlar yaşadı. 7’den 77’ye her yaştan vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği sınavlara Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği Bölümü ve Çalgıcı Mektebi bölümlerinin yanı sıra Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği çocuk korosuna katılmak isteyen genç yetenekler de katıldı.

Yaklaşık 600 öğrenci adayının girdiği sınavın sonuçları http://orkestra.bursa.bel.tr/ adresinden öğrenilebilir. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.