Konmeram Sanayi   Sitesi kuraları çekildi

Konmeram Sanayi Sitesi kuraları çekildi

Meram Belediyesi öncülüğünde hayata geçen Meram’ın Büyük Sanayi Hamlesi Konmeram Sanayi Yapı Kooperatifi’nde kuralar çekildi.

79 üyeyi belirleyecek kuralar, noter huzurunda gerçekleştirildi. Kura öncesi yaptığı açıklamada Meram Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen ‘Konmeram Sanayi Yapı Kooperatifi’nde ön başvuru sürecinin 12 Temmuz Cuma günü tamamlandığını hatırlatan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, gösterdikleri ilgi ve itimat için hemşehrilerine teşekkür etti.

YENİ SANAYİ SİTESİ ÜRETİM VE İSTİHDAMA KATKI SUNACAK

Önceki kooperatiflerde olduğu gibi bu kooperatifin de gördüğü ilgiden bir hayli memnun kaldıklarını ifade eden Başkan Kavuş, ilçenin her alanda yaşadığı tarihi değişim ve dönüşümün ekonomi, üretim ve istihdamda da yaşansın diye öncülük ettikleri Konmeram Sanayi Sitesi kuralarının şehre, ilçeye ve hak sahiplerine hayırlı olması temennisinde bulundu. Kura şartlarını yerine getirenler arasından belirlenen 79 kişinin yatırımın bir parçası olma şansı yakaladığını kaydeden Başkan Kavuş, “Kurada ismi çıkan hemşehrilerimin kârlı bir yatırım sahibi olduklarına inanıyorum. Hayırlı olsun. Rabbim kazasız belasız, sağlık içinde tamamlanıp sanayici ve esnaflarımızın yeni dükkanlarına yerleştiklerini de görmeyi nasip etsin” diye konuştu.

HEMŞEHRİLERİMİZDEN TALEP GELDİKÇE, SORUMLULUK ALACAĞIZ

İlerleme, gelişim ve modern yaşamın pek çok sac ayağı üzerine kurulu olduğuna dikkat çeken Başkan Kavuş, konuşmasında şu görüşlere yer verdi; “Gelişimin en önemli göstergelerinden biri de sanayi atılımıdır. İstihdam artışının ve ekonomik canlanmanın lokomotifi olan sanayi, toplumun genel refah seviyesini artırır ve sosyal kalkınmayı destekler. Ekonomik olarak, sosyal ve çevresel açılardan ilçemizi öne çıkaracak olan Konmeram Sanayi Sitesi, Meram’ın kalkınmasının ve büyümesinin en önemli kilometre taşlarından biri olacak inşallah. Biz bugüne kadar Meram’ın lehine ne varsa, ya direkt içinde olduk, ya da destekledik. Bu anlayışımızın her alanda olduğu gibi sanayi alanında da devam edeceğini tüm hemşehrilerimin bilmesini isterim. Meram’ın ekonomik gelişimi adına bu noktada hemşehrilerimizden talep gelmeye devam ettiği sürece, biz de bu tür girişimlere öncülük etmeye, ilçemize yeni sanayi alanları kazandırmaya devam edeceğiz. Bu düşüncelerle kuraların, hak sahiplerine, ilçemize ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Konmeram Sanayi Yapı Kooperatifi kura çekimi sonuçlarına www.konmeram.com.tr adresi üzerinden ulaşılabilecek.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.