KONET hizmet kalitesini artırıyor

KONET hizmet kalitesini artırıyor

Konya Et ve Et Ürünleri Sanayi (KONET) A.Ş, milli birlik ve beraberlik duygularının arttığı Ramazan ayında çalışanları ve misafirleriyle iftar yemeğinde buluştu

Yeni yatırımlarıyla sektörde adından sıkça söz ettiren KONET, müşteri ve çalışanlarıyla Dedeman Otel’de düzenlediği iftar yemeğinde buluştu. Düzenlenen iftar yemeğine Meram Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Özkan, Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Konya Şube Ahmet Köseoğlu, Türk Kızılay Konya Şube Başkanı Hüseyin Üzülmez ve çok sayıda davetli katıldı. KONET Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Argun, misafirleri kapıda karşıladı.

HER ZAMAN DAHA İYİSİNİ YAPMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ 

İftar sonrası KONET hakkında açıklamalarda bulunan KONET Genel Müdürü İlker Turdan, “Firmamızın temelleri 1990 yılında Dönemin Karatay belediyesi Başkanı Mustafa Özkafa tarafından Konya’da hissedilen et balık kurumu ihtiyacını karşılamak adına çalışmalara başlamıştır. 14 Ağustos 1992 yılında çalışmalar tamamlanmış Eski Başbakanlardan Merhum Necmettin Erbakan tarafından açılmıştır. Firmamız kurulduğu ilki günden itibaren çok önemli başarılara imza atmış tüm İç Anadolu’nun besicilerini hizmet vermeye başlamıştır. Bu başarı sonra 2006 ve 2007 vergi rekortmeni olmuştur. 2014 ve 2019 yıllarında yatırımlar noktasında sıkıntı çeken KONET 5 yıl boyunca atıl vaziyette kalmıştır.

adsiz-003.jpg

2019 yılında Nusret Argun KONET hisselerini satın almış ve yatırımlarını gerçekleştirerek hisse ortaklarının sorunlarını çözüme kavuşturmuştur. Bugün geldiğimiz noktada günde 1200 büyükbaş, 4000 bin adet küçükbaş hayvan kesebilmektedir. Hollanda menşeili tam otomasyon kesimhane sistemi, Alman Mühendisliğinin en son teknoloji üretim makine ve ekipmanları ile faaliyetine başlayan KONET, sektöründe ülkemizin en modern tesislerinden biridir. KONET, tüketicilere hep daha iyi, daha sağlıklı ve daha özel ürünler sunabilmek adına değişim ve gelişim hamlelerine her daim devam etmektedir. Toplam 45 bin metrekare arsa alanı üzerine kurulu olan ve ülkemizin kırmızı et ihtiyacının yüzde 15’ini karşılayacak kapasiteye sahip tesisimiz, Konya şehir Merkezinde faaliyetlerini sürdürmektedir” diye konuştu.

İNŞALLAH HER ZAMAN KONYA’YA HİZMET ETSİN 

İftar yemeğinden sonra söz alan Meram Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Özkan, 1992 yılında Rahmetli Erbakan Hocamız ile birlikte KONET’in açılışını tamamladık.

adsiz-004.jpg

Konya adına elhamdülillah çok güzel, çok iyi bir yatırım oldu zaman içinde atıl kalsa da şuan çok iyi durumda her daim bu şekilde Konya’mıza hizmet etmeye devam eder” dedi.  

SAİT ÇELİK 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.