KONESOB’da proje bilgilendirme toplantısı

KONESOB’da proje bilgilendirme toplantısı

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne (KONESOB) bağlı 84 oda başkanı ve oda genel sekreteri, Avrupa Birliği (AB) projeleri ve desteklemeleri hakkında bilgilendirildi.

Toplantıda konuşan KONESOB Genel Sekreteri Ziya Yavuz, “Son 10 yıldır ülkemiz çok hızlı değişiyor ve bizler bu değişime ayak uydurmak zorundayız. Ayak uyduramadığımız için sorunlarımız biraz da bu yüzden katlanıyor. Dolayısıyla bütün bu problemlere inşallah hep birlikte daha yakından, sıkı temaslarla çözüm bulmaya çalışacağız” diye konuştu.
 
Oda başkanları ve genel sekreterlere seslenen KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan ise, “Zorlu şartlarda hizmet verdiğinizi biliyorum. Sorunlarınıza çözüm bulma konusunda başta birlik başkanlığımız olmak üzere ben, yeni genel sekreterimiz ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte daha fazla gayret göstereceğiz. Sizlerden beklentimiz, birlik ve beraberlik içinde olmanız, dertlerinizi bizlerle paylaşmanız, ortak çözüm arayışında arkadaşlarımıza yardımcı olmanızdır” dedi.
 
Konuşmaların ardından Konya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Araştırmalar Merkezi Müdürü Hüseyin Alagöz, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın Medeniyet Okulu Projesi’ni tanıttı. Toplantı, oda genel sekreterlerine uzmanlar tarafından verilen Avrupa Birliği projeleri ve desteklemeleri ile ilgili sunumla sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.