Kömürlükleri Soyan Hırsızlar Yakalandı

Kömürlükleri Soyan Hırsızlar Yakalandı

Ankara’da 2 ayrı apartmanda aynı dakikalar içinde kömürlük kapılarını kırarak içerideki eşyaları çalmaya teşebbüs eden hırsızlar, vatandaşlar ve polis tarafından suçüstü yakalandı.    Olay, Sincan ilçesi Atatürk...

Ankara’da 2 ayrı apartmanda aynı dakikalar içinde kömürlük kapılarını kırarak içerideki eşyaları çalmaya teşebbüs eden hırsızlar, vatandaşlar ve polis tarafından suçüstü yakalandı.

    Olay, Sincan ilçesi Atatürk Caddesi 29 ve 174 numaralı apartmanlarda meydana geldi. Ankara Caddesi 29 numaralı apartman kömürlük ve depolarının bulunduğu kata inen hırsızlık zanlısı B.K (19) yanında getirdiği pense, levye demiri ve torna vida ile kömürlük kapılarını kırmaya başladı. Gürültü ve sesler üzerine olay yerine gelen apartman sakinleri hırsızı suçüstü yakalayarak polis ekiplerine teslim etti.

    Öte yandan yaşanan olaydan yarım saat sonra bir ihbarı değerlendiren Sincan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri aynı caddede bulunan 174 numaralı apartmanın bodrum katında hırsızlık zanlısı Ö.G.’yi (18) de suçüstü yakaladı. Zanlıların çeşitli suçlardan arandığı öğrenildi.

Hırsızlığın gerçekleştiği apartman sakinlerinden M.K., "Pensesi, tornavidası hepsi elinde adamın. Birde daha inkar ediyor ki ben yapmadım. Kırmış kilitleri. Orada bisiklet var, her şey var, tüpler var, her şey var adamların. Bundan öncesinde de oldu. Hep kırdılar kilitleri de. Bu tür olaylar buralarda çok. Geçen komşuların, 12 numaranın yünlerini çalmışlar. Bunlar evlere de girerler." dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.