Koltuk meraklısı değiliz

Koltuk meraklısı değiliz

İl ve 15 ilçenin görevlendirmesini yapan İYİ Parti Konya İl Teşkilatı, yönetimini tanıttı.

İl ve 15 ilçenin görevlendirmesini yapan İYİ Parti Konya İl Teşkilatı, yönetimini tanıttı. Konya'nın sorunlarını bildiklerini söyleyen İl Başkanı Avukat Orhan Tulukcu, "Koltuğumuzu değil, ayakkabılarımızı eskiteceğiz. Mesaiye sabah namazı ile başlayacağız" dedi

İYİ Parti Konya İl Teşkilatı, Novotel'de düzenlediği basın toplantısı ile il ve ilçe yönetimini tanıttı. Toplantıya, Konya İyi Parti İl Başkanı Tulukcu'nun yanı sıra; yüzün üzerinde parti üyesi katıldı. İYİ Konya İl Başkanı Av. Orhan Tulukcu, "İl teşkilatı ile 15 ilçe teşkilatının görevlendirilmesini yaptık. İl teşkilatımızın binasının resmi açılışını, Genel Başkanımız Meral Akşener'in katılımı ile gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

img_5106.jpg

TARİHİ BİR SORUMLULUKLA YOLA ÇIKTIK

Türkiye'nin büyük sorunları aşabilecek gücü olduklarına inandıklarını ifade eden Tulukcu, partilerinin tarihi bir sorumluluk ile kurulduğunu aktardı. Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurların döşeyeceğini kaydeden Tulukcu, "Özgür, güvenli, hukukun üstünlüğünü ön planda tutan, komşuları ile barış içinde, istikrarlı ve öngörülebilir bir ekonomiye sahip, uluslararası platformda saygın, milleti ile barışık, ülkesi için sorumluluk alan bireylerden oluşan ve geleceğine umutla bakan eşit fırsatlar ülkesi bir Türkiye hayali ile yola çıktık" açıklamalarında bulundu.

img_5103-001.jpg

TÜRKİYE MERAL AKŞENER'İ BEKLİYOR

"Partimizin çağrısı 21. yüzyılın gerçeklerini doğru okuyabilen, değişen çağa ayak uyduran, güçlü, zengin ve mutlu Türkiye çağrısıdır. İyi Türkiye çağrısıdır" diyen Başkan Tulukcu, konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü: "Türkiye, hep böyle bir rüzgârı bekledi. Meltem rüzgârı gibi yüzüne, gönlüne işleyen, birleştiren, el ele verdiren, omuz omuza yürüten. Umut veren, insanı kendine getiren, barıştıran, kucaklaştıran, yalansız, riyasız, çıkarsız, Türkiye'nin tamamını kucaklayan bir rüzgâr. Türkiye, ay yıldızlı bayrağı ile birlikte rüzgâr bekliyor. Bu rüzgârı ardına aldığında, dağınık, kararsız, köşesine çekilmiş, adeta hayattan ümidini kesmiş ne kadar yürek varsa; canlandıracak, şahlanacak bir rüzgâr esecek. Çünkü, en yaşlısından en gencine kadar yeter artık, söz milletin diye İyi Partiyi bekleyenler var. Türkiye, hedef istiyor. Mücadele azmi ve ruhunu ateşleyecek o sesi bekliyor. Türkiye Meral Akşener'i bekliyor."

img_5114.jpg

KONYA'NIN SORUNLARINI BİLİYORUZ

İyi Parti'nin Konya teşkilatı olarak bir an bile durmadan vatandaşların yanında olacaklarını konuşmalarına ekleyen Tulukcu, mesaiye sabah namazı ile başlayıp; yatsı namazına kadar çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Konya'nın ve bütün ilçelerinin sorunlarını bildiklerini söyleyen Tulukcu,  "Yönetimde bulunan arkadaşlarımızın hepsi, bu şuur ve görev bilincinde olup, birçoğu alanında uzman ve toplum tarafından kabul edilmiş kişilerdir. Kuracağımız komisyonlarla Konya'mızın ulaşılmadık tek bir bölgesi kalmayacak ve bütün sorunlarımızı çözecek önerilerimizi vatandaşlarımızla paylaşacaz. Yenileneceğiz ve güçleneceğiz. Türkiye, iyi olacak. Konya iyi olacak" şeklinde konuştu.

EMRE ÖZGÜL merhabahaber.com

 1-042.jpg2-058.jpg3-053.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum