Kocaman’dan Anadolu’ya ziyaret

Kocaman’dan Anadolu’ya ziyaret

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman Anadolu Selçukspor antrenmanını ziyaret ederek futbolcular ve teknik ekiple sohbet etti. Kocaman futbolculara “ Sizler Konyaspor’un geleceğini oluşturacak gurupsunuz” dedi

Torku Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman  Anadolu Selçukspor’un haccetepe maçı hazırılkalırı dahilindeki antrenmanını ziyaret ederek futbolcular ve teknik ekiple sohbet ederek başarı dileğinde bulundu. Karatay Belediyesi Tatlıcak tesislerinde teknik direktör Mehmet Yıldırım’ı ziyaret eden Torku Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, Konyaspor’un pilot takımı Anadolu Selçukspor’un çalışmaları hakkında bilgi aldı

Futbol Şube sorumlusu  Mesut Erçetin, Kulüp Menajeri Alim Öztaş, Torku Konyaspor antrenörü Arda Keskin’in de bulunduğu ziyarette  Anadolu Selçukspor teknik direktörü Mehmet Yıldırım ile bir süre sohbet eden Aykut Kocaman, daha sonra antrenman öncesi futbolcularla konuştu.

Uzun bir süre birlikte çalıştıkları Mehmet Yıldırım’ın bilgi birikimlerini burada değerlendirdiğine dikkat çeken Torku Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman: “Sizler Konyaspor’un geleceğini oluşturacak grupsunuz. Sizlerden en büyük ve öncelikli olarak isteğim takım olabilmeniz. Biz Konyaspor’da bunu yaparak bu durumdayız. Bireysel gelişim elbette önemli ancak birlikte hareket edebilme, grup için oynayabilme, takım olgusunu geliştirme, hepsinden daha fazla önem verdiğimiz şey. Bunu yapabilirseniz başarıyı da zaten yakalarsınız. Sizlere başarılar diliyorum” dedi.

Aykut Kocaman daha sonra bir süre antrenmanı takip ederken, tesisleri gezdi, takımın sonu durumu hakkında teknik direktör Mehmet Yıldırım’dan bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.