Kocaman "NAZ"

Kocaman "NAZ"

Torku Konyaspor’da devre arası tatili sürüyor. Takıma takviye konusunda kararlı olan yönetim Aykut Kocaman engelini aşmaya çalışıyor. Kocaman'ın transfer konusunda naz yaptığı öğrenildi

Spor Toto Süper Lig 2015-2016 sezonunun ilk yarısını 26 puanla 7. sırada tamamlayan Torku Konyaspor’da, tarihin en iyi ilk yarı performansı yüzleri güldürüyor. Daha önce 2007-2008 futbol sezonunda 17 maçlık ilk yarıyı 25 puan ile tamamlayarak tarihinin en iyi ilk yarı puanına ulaşan Torku Konyaspor, bu rekoru bu sezon ligin ilk yarısını 26 puanla tamamlayarak kırmış bulundu.

Beşiktaş maçından sonra  futbolculara verilen izini devam ediyor. Ligin ikinci yarısını da en az kayıpla geçerek ligi ilk 7 takım arasında bitirmeyi amaçlayan Kartal’da izin 3 Ocak Pazar günü sona erecek. İkinci yarı hazırlıkları ise 4 Ocak Pazartesi sabah yapılacak antrenmanla başlayacak. Torku Konyaspor’un Antalya Belek’teki kampı, ikinci yarının başlama tarihlerinde ki değişikliğe göre şekillenecek.

Torku Konyaspor’da,  transfer konusunun ise netleşmediği öğrenildi. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın ara transfere karşı olduğu ileri sürüldü. Yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörünün ara transefere karşı çıktığı öğrenilirken, takviye konusunda nazlandığı gelen bilgiler arasında.  Bu arada, sakatlığı iyiye giden Meha’nın ikinci yarı maçlarında takımdaki yerini alabileceği açıklandı.

Öte yandan, Ziraat Türkiye kupası 3 ve 4. grup maçlarının tarihleri de açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonuca yapılan açıklamaya göre; 3. haftada daha önce 10 Ocak’ta oynanacağı açıklanan İnegölspor-Torku Konyaspor maçı 9 Ocak Cumartesi gününe alındı. İnegöl stadındaki karşılaşma  saat 14.00’de başlayacak. Yine kupada 4. haftada, 13 Ocak Çarşamba günü oynanacağı belirtilen Torku Konyapor-İnegölspor maçı ise 12 Ocak Salı gününe alındı. Konya Büyükşehir Torku Arena'da oynanacak maçın başlama saati  saat 15:30 olarak belirlendi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum