Koç Festin son durağı Konya

Koç Festin son durağı Konya

Koç Holdingin 2006 yılında başlattığı, gençlerin kişisel gelişimlerini destekleyen; spor, teknoloji, müzik, eğlence ve rekabet unsurlarını bünyesinde barındıran Koç Fest, 15 Mayıs tarihine kadar Kony

Koç Holding’in 2006 yılında başlattığı, gençlerin kişisel gelişimlerini destekleyen; spor, teknoloji, müzik, eğlence ve rekabet unsurlarını bünyesinde barındıran Koç Fest, 15 Mayıs tarihine kadar Konya’da Selçuk Üniversitesi’nde olacak. Koç Fest çerçevesinde Selçuk Üniversitesi’nde 7 gün boyunca Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları Final Müsabakaları gerçekleşecek.  Selçuk Üniversitesi kampüsünde 10-12 Mayıs tarihlerinde gündüz çeşitli yarışmalar düzenlenirken, Türkiye’de ilk kez uygulanacak olan sosyal medya ile entegre bir çok eğlenceli etkinlik de organize edilecek. Sınav stresinden bunalan Konyalı gençler gece ise, 10 Mayıs’ta Türk rock müziğinin sevilen sesi Aslı Gökyokuş ve 12 Mayıs’ta da “Avrupa’nın En İyi Sanatçısı” unvanına sahip, Türk müziğinin genç ve yetenekli ismi Emre Aydın’ın konserleriyle keyifli saatler geçirecekler.

Koç Holding’in Türkiye’yi uluslararası spor müsabakalarında temsil edecek başarılı sporcuların yetişmesine ve gençlerin kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve spordan yola çıkarak centilmenlik ruhunu geliştirmek amacıyla başlattığı Koç Fest, 2011 yılında da hız kesmeden yoluna devam ediyor. Koç Fest’in yedinci durağı 9-15 Mayıs tarihleri arasında Selçuk Üniversitesi olacak.

Koç Fest süresince Konya’da Selçuk Üniversitesi’nde Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları’nın; yüzme, sutopu, atletizm, jimnastik, taekwondo, halter final müsabakaları ve Basketbol, Voleybol, Hentbol, Futsal Süper Lig müsabakaları yapılacak. Selçuk Üniversitesi ayrıca Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları’nın 2011 sezonunun final müsabakalarında 4.000’i aşkın sayıda üniversiteli sporcuya ev sahipliği yapacak. Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları’nda, branşlarında şampiyon olan takım ve sporcular Avrupa Şampiyonaları’na gitme ve ülkemizi yurtdışında temsil etme fırsatını elde edecekler.

Koç Fest çerçevesinde Selçuk Üniversitesi; gündüz düzenlenen spor müsabakalarının yanı sıra, oyunlar, yarışmalar, sahne showları ve süprizlerle adeta bir festival alanına bürünecek. Sürpriz hediyeler kazanacakları oyunlara da katılacak Konyalı gençler keyifli vakit geçirerek sınav stresini üzerlerinden atma fırsatı bulacaklar. 

Selçuk Üniversitesi’nde gündüz yarış, gece Aslı Gökyokuş ve Emre Aydın coşkusu yaşanacak

Selçuk Üniversitesi kampüsü gündüz Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları kapsamında düzenlenen spor müsabakaları ve yüksek teknolojide gündüz etkinlikleriyle renklenirken, Koç Topluluğu’na bağlı şirketler de farklı etkinliklerle festivale katkıda bulunacak. Festival çerçevesinde 10 Mayıs’ta Türk rock müziğinin sevilen sesi Aslı Gökyokuş ve 12 Mayıs’ta da, müzik dünyasının genç ve yetenekli ismi Emre Aydın gençlerle bir araya gelecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.