Kızıltan: Devam etmek için kazanmak istiyoruz

Kızıltan: Devam etmek için kazanmak istiyoruz

Kendi sahasında Ordusporu konuk edecek olan sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü Özcan Kızıltan maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Ligde kendileri için kolay maç kalmadığını belirten Kızıltan, "Taraftarlarımızın desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu. Bank Asya 1. Lig'de pazar günü Orduspor'u ağırlayacak Bucaspor'un teknik direktörü Özcan Kızıltan, ''Yolumuza devam etmek için içerideki maçları kazanmamız gerekiyor'' dedi. Kızıltan yaptığı açıklamada, kendileri için çok önemli olan Adanaspor maçını kazandıklarını ve çok kritik bir virajı atlattıklarını söyledi. Kalan maçların çok önemli olduğunu kaydeden Kızıltan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yolumuza devam etmek için içerideki maçları kazanmamız gerekiyor. Bu haftaki rakibimiz Orduspor, iyi bir kadroya sahip olmasına rağmen, düşme hattında bulunuyor. Çok disiplinli bir takım. Ligde artık kolay maç kalmadı. Bütün takımlar güçlü. Ancak biz kendi stadımızda, seyircimizin desteğiyle farklı bir enerjiyle oynuyoruz. Bu hafta da taraftarlarımızın vereceği destekle sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.