Kızılay´dan Kurban Kampanyası

Kızılay´dan Kurban Kampanyası

Türk Kızılayı Boğazlıyan Şube Başkanı Kamber Oğuzer, Kurban Bayramı’nda vekaleten kurban keseceklerin kurbanlarını bağışlamaları çağrısında bulundu. Kızılay, kurbanı gerçek manada kesen, değerlendiren ve bunu da yoksula tek elden...

Türk Kızılayı Boğazlıyan Şube Başkanı Kamber Oğuzer, Kurban Bayramı’nda vekaleten kurban keseceklerin kurbanlarını bağışlamaları çağrısında bulundu.

Kızılay, kurbanı gerçek manada kesen, değerlendiren ve bunu da yoksula tek elden ulaştıran bir kuruluş olduğunu kaydeden Oğuzer, “Kampanya çerçevesinde vekaleten kurban bağışı kabul edilecek olup, ihtiyaç sahiplerinin yüzü bir kez daha güldürülecek. İslami kurallara uygun olarak kesimi yapılıp elde edilen etler vekalet sahibi adına gerçek ihtiyaç sahiplerine, sağlık kurallarına uygun olarak ve insan onurunu zedelemeden dağıtılacak. Kurban bedelleri yurt içinde 650 TL. yurt dışında ise 350 TL. olarak belirlenmiştir" dedi.

Türk Kızılayı'nın 146 yıldır dil, din ve ırk ayrımı yapmadan binlerce ihtiyaç sahibine yardım eli uzattığını söyleyen Oğuzer, "Türk Kızılayı Bayrağımızı ve Kızılay Bayrağını tüm dünyada gururla dalgalandırıyor. Bu kapsamda en büyük destekçimiz siz değerli hemşerilerimizin sayesinde bir kez daha 'Veren el ile, alan eli buluşturacağımıza inanıyor' kampanyaya desteklerinizi bekliyorum" diye konuştu.

Oğuzer, vatandaşların '168' kızılay ücretsiz çağrı merkezi ve bağış hattı ile bankalardaki kızılay bağış hesabı, PTT şubeleri ve www.kizilay.org.tr internet adresinden ya da Kızılay şubelerinden makbuz karşılığı bağışta bulunabileceklerini ifade etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.