Kızılay’dan Çocuklara Özel Doğum Günü Partisi

Kızılay’dan Çocuklara Özel Doğum Günü Partisi

Türk Kızılayı, Sivas Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar için doğum günü partisi düzenledi.Çocuklar, kendilerine özel gecede doyasıya eğlendi. Programa katılan Sivassporlu futbolcular da çocukların sevincini paylaştı.Sivas Sevgi Evleri ve Yetiştirme...

Türk Kızılayı, Sivas Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar için doğum günü partisi düzenledi.Çocuklar, kendilerine özel gecede doyasıya eğlendi. Programa katılan Sivassporlu futbolcular da çocukların sevincini paylaştı.

Sivas Sevgi Evleri ve Yetiştirme Yurdu'nda kalan çocuklar için Kızılay Derneği Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ile birlikte doğum günü partisi düzenledi. Cumhuriyet Üniversitesi Çok Amaçlı Salon'da düzenlenen programa katılan Sivassporlu Kaptan Adem Koçak, Burhan Eşer, Ziya Erdal, Korcan ve Ahmet Aras ve Ahmet Şahbaz ile Berk Neziroğlu, çocukları özel günlerinde yalnız bırakmadı.

Ekim ve kasım ayında doğan çocuklar için düzenlenen etkinlikte 15 erkek ve 17 kız öğrenci yeni yaşına girmenin heyecanını yaşadı. Palyoçalar tarafından dağıtılan parti şapkası ve düdükler, çocuklar tarafından büyük ilgi gördü. Çocuklar, yüzlerini de boyatarak palyaçolara benzemeye çalıştı.

Kızılay Şube Başkanı Mustafa Sarılar, çocukların doğum günün kutlayarak, çocukları mutlu etmenin en güzel duygulardan biri olduğunu belirtti. Sarılar, çocuklara “İyi ki doğdunuz, iyi ki varsınız.” dedi.

Vali Alim Barut ise en mutlu anlardan birini yaşadıklarını belirterek, çocukların sevindiğini görmekten daha büyük bir sevinç olmayacağını kaydetti. Etkinlikte katkısı olanlara teşekkür eden Barut, bir sonraki yaş gününde buluşmayı diledi.

Konuşmaların ardından yaş günü pastası kesildi. Vali Alim Barut ve protokol üyeleri, çocukların sevincini paylaştı. Program sonunda çocuklara çeşitli hediyeler verilirken, Sivassporlu futbolcular da forma hediye etti. Programa; Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, İl Jandarma Komutanı Okçin Akşit, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Faruk Kocacık, Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, Baro Başkanı Muharrem Eliş ile çok sayıda davetli katıldı.

Protokolün salondan ayrılmasının ardından çocuklar müzik eşliğinde eğlenmeye devam etti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.