Kızılay Kan Merkezi 2 Ay Manavgat’ta

Kızılay Kan Merkezi 2 Ay Manavgat’ta

Türk Kızılay’ı Antalya Kan Merkezi, Manavgat ilçesi’nde kan bağışı kampanyası düzenledi.Kızılay Antalya Kan Merkezi Manavgat ilçesi’nde bir günde 121 ünite kan topladı. Kızılay Antalya Kan Merkezi’nin...

Türk Kızılay’ı Antalya Kan Merkezi, Manavgat ilçesi’nde kan bağışı kampanyası düzenledi.

Kızılay Antalya Kan Merkezi Manavgat ilçesi’nde bir günde 121 ünite kan topladı. Kızılay Antalya Kan Merkezi’nin yeni bir uygulamayı hayata geçirdiğini belirten Kızılay Manavgat Şube Başkanı Ömer Şahin, “Manavgat’ta Perşembe ve Pazartesi günleri kan bağışı kabulü yapan Kızılay, 2016 yılından itibaren Antalya’nın her ilçesinde 2 ay boyunca aralıksız kan bağışı kabülü yapacak. Bu uygulama kapsamında 1 Nisan tarihinde Cumhuriyet meydanında kurulan kan bağışı çadırı 1 Haziran tarihine kadar Manavgat’ta kalacak ve kan bağışı yapılabilecek. 3 ay ara ile bu uygulama yılda 3 kez tekrarlanacaktır” dedi.

Manavgat’ın Antalya ve Türkiye genelinde kan bağışı konusunda en duyarlı ilçelerden biri olduğuna dikkat çeken Şahin, “Aynı duyarlılığın kan bağışının ilk gününde de gösterilmiş olması bizleri memnun etmekte. İnanıyorum ki 2 ay sonunda Manavgat’tan Türkiye’ye bir rekor gidecektir. Ben Manavgat’ta yaşayan tüm insanlarımızı gönüllü kan bağışçısı olmak için Türk Kızılay’ına kan vermeye çağırıyor, gösterilen duyarlılıktan dolayı tüm halkımıza teşekkür ediyorum.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.