Kız Kaçırma Kavgasında Ölenlerin Sayısı 3'e Yükseldi

Kız Kaçırma Kavgasında Ölenlerin Sayısı 3'e Yükseldi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kız kaçırma nedeniyle çıkan ve av tüfeğinin de kullandığı kavgada ölenlerin sayısı 3'e çıktı. Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren şahıs, bugün toprağa verilecek. Olay, 14 Eylül günü gece saat...

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kız kaçırma nedeniyle çıkan ve av tüfeğinin de kullandığı kavgada ölenlerin sayısı 3'e çıktı. Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren şahıs, bugün toprağa verilecek.

Olay, 14 Eylül günü gece saat 22.30 sıralarında Tavşantepe Mahallesi Kumlu Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Saadettin Sağlam, yanına kardeşleri Sezgin ve Ertaç Sağlam'ın da yardımıyla iki hafta önce aynı mahallede oturan Ercan Ş. henüz reşit olmayan kızını kaçırdı. Ercan Ş.nin tepkisi üzerine aile, kızı evine gönderdi. Ancak aynı kızı bu kez Ersin G. isimli başka bir şahıs kaçırdı.

Sağlam ailesi fertleri, hesap sormak için Ercan Ş.'nin evin bastı. İki aile fertleri arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada Ercan Şencan bıçaklanarak hafif yaralandı. Yaralı Ercan Ş. evden aldığı av tüfeği ile Sağlam ailesine ateş etmeye başladı. Tüfekten çıkan saçmalar Saadettin, Sezgin ve Ertaç Sağlam'a isabet etti. Kanlar içinde yere yığılan Sezgin, Ertaç ve Sadettin Sağlam yakınları tarafından minibüslere bindirilerek özel bir hastaneye götürülürken, bıçaklanarak yaralanan Ercan Şencan ise Kocaeli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Sadettin Sağlam ve Ertaç Sağlam hastanede hayatın kaybetti. Özel bir hastanede tedavi gören Sezgin Sağlam'ın da dün gece yaşamını yitirdiği öğrenildi. Aynı aileden üçüncü ölüm haberinin gelmesi üzerine akrabaları ve yakınları hastaneye akın etti. Polis ekipleri Ercan Ş.'nin tedavi gördüğü hastane ile Sezgin Sağlam'ın yaşamını yitirdiği hastane çevresinde güvenlik önlemi aldı. Ölen şahıs işlemlerin ardından ailesine teslim edilecek ve ardından toprağa verilecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.