Kırşehir Emniyeti'nden 'Birlikte Çalışalım Güvenle Yaşayalım' Projesi

Kırşehir Emniyeti'nden 'Birlikte Çalışalım Güvenle Yaşayalım' Projesi

Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü, 'Birlikte Çalışalım Güvenle Yaşayalım' projesi kapsamında il muhtarlarıyla güvenlik ve huzur toplantısı yaptı.     Toplantıya İl Emniyet müdür yardımcıları Mehmet Aksoy, Muharrem...

Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü, 'Birlikte Çalışalım Güvenle Yaşayalım' projesi kapsamında il muhtarlarıyla güvenlik ve huzur toplantısı yaptı.

    Toplantıya İl Emniyet müdür yardımcıları Mehmet Aksoy, Muharrem Özyazıcı, Hüseyin Tufan, Murat Tuğrul, şube müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda projenin amacı belirtilirken, muhtarların ise mahalleleri ile ilgili sıkıntılar ve istekleri dinlendi.

    Projenin amacının, mala karşı işlenen suçlara yönelik önleyici güvenlik hizmetlerine toplumun üyelerinin aktif olarak katılımını sağlamak, olay ve mağdur sayısını azalatmak olduğu belirtildi. Bunun yanı bireylerin fiziki tedbir almaları ve bunun için özendirici faaliyetlerin gerçekleştirileceği kaydedildi.

    Toplantıda mahalle muhtarları mahalleleri ile ilgili sıkıntıları dile getirdi. Genel olarak gençlerin madde bağımlılığı, topluma verdikleri rahatsızlık, trafik problemleri anlatılırken bazı bölgelerde denetimin artması istendi. Sıkıntıları dileyen şube müdürleri tarafından problemlerin çözülmesi için gerekenlerin yapılacağını belirtti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.