Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Huzur Toplantısı Düzenledi

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Huzur Toplantısı Düzenledi

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü huzur toplantısı düzenledi. Hürriyet Polis Merkezi’nde düzenlenen toplantıya katılan İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, muhtarlara, okul yöneticilerine ve vatandaşlara çalışmaları hakkında bilgi verdi. Onar,...

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü huzur toplantısı düzenledi. Hürriyet Polis Merkezi’nde düzenlenen toplantıya katılan İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, muhtarlara, okul yöneticilerine ve vatandaşlara çalışmaları hakkında bilgi verdi. Onar, huzur toplantılarının amacının vatandaşlara hesap vermek, eksiklerini dinlemek ve ortak çalışma yapmak olduğunu söyledi.

Toplantıda Toplum Destekli Polis Şube Müdürü Uğur Aydoğdu, slayt gösterisi ile mahallerde ve okullarda yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Son olarak okullarda servis şoförlerine yönelik bir çalışma yaptıkların belirten Aydoğdu, “Birim olarak, “Güvenli Kadın Eli ve Mutluluğunuzu Hüzne Dönüştürmeyin,” projelerini gerçekleştirdik. Yaşlı vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ettik. “Çocuklar Gülsün Huzurlu Günler Görsün” isimli projelerimiz hala devam ediyor. Bu projeler çerçevesinde amacımız halkımızın sürekli yanlarında olduğumuzu göstermek. Huzur ortamını birlikte tahsis etmek sorunları yerinde tespit ederek gidermek bunun için çalışıyoruz.” ifadesini kullandı.

İl Emniyet Müdür Hasan Onar, kurum olarak hedeflerini huzurlu bir Kırıkkale olduğunu ve bunun için çalıştıkların söyledi. Onar, kendi eksikliklerini kendileri göremeyecekleri için bu tür toplantılar düzenledikleri ve böylece halka yaptıkları hizmetleri anlatarak hesap verdiklerini dile getirdi. Onar, “Bizler sizin için buralarda görev yapıyoruz. Eksiğimiz neler var onu bilelim ona göre hareket edelim diyoruz. Şunu açıkça söylüyorum görevini yapmayan arkadaşın aramızda yeri yok. Herkes üzerine düşen görevi layıkı ile yerine getirmek zorunda. Bir kurumun eksiğini söylemek şikayet etmek değildir. Biz kendi gözümüzle göremediğimi eksik yanları bu toplantılarla ortaya çıkarıyoruz.” dedi.

Muhtarlar, özellikle okul çevrelerindeki kontrollerin devam etmesini ve bazı bölgelere hız kesici konulmasını istediler. Muhtarlar, ayrıca akşam saatlerinde mahallede bulunan parklarda kontrolün arttırılması gerektiğini vurguladılar.

Okul yöneticileri ise okul çevresinde alınan tedbirlerden son derce memnun olduklarını ve en ufak sıkıntıda yetkililerin yanında olduklarını ifade ettiler. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.