Kimse Yok Mu'dan Yetim Çocuklara Bayram Yardımı

Kimse Yok Mu'dan Yetim Çocuklara Bayram Yardımı

Kimse Yok Mu Derneği Boğaziçi Şubesi’nde bayram öncesi yetim ve yardıma muhtaç çocuklara, kıyafet yardımı yapıldı. Bayram harçlığı da dağıtılan çocukların mutluluğu yüzlerine yansıdı. Dernek aracılığıyla yardım alan aileler,...

Kimse Yok Mu Derneği Boğaziçi Şubesi’nde bayram öncesi yetim ve yardıma muhtaç çocuklara, kıyafet yardımı yapıldı. Bayram harçlığı da dağıtılan çocukların mutluluğu yüzlerine yansıdı. Dernek aracılığıyla yardım alan aileler, bu faaliyetlerin engellenmesine çok üzüldüklerini söyledi.

Bağış toplaması engellenen Kimse Yok Mu Derneği bütün engellemelere rağmen kimsesiz ve yardıma muhtaç kişileri sevindirmeye devam ediyor. Kağıthane’deki Boğaziçi Şubesi’nde yardıma muhtaç ve yetim çocuklara bayram dolayısıyla giysi yardımı yapıldı. Derneğin gönüllü çalışanlarının yardımı ile kıyafet seçen çocuklar çıkışta bayram harçlıklarını da aldı. Yardımlardan ötürü derneğe ve gönüllü çalışanlara teşekkür eden çocukların mutlulukları da yüzlerinden okundu. Bu yardımların engellenmemesi gerektiğini söyleyen yardıma muhtaç aileler, faaliyetlerin durması durumunda binlerce yetimin üzüleceğini dile getirdi. Yardım eden gönüllüler ise Kimse Yok Mu Derneği’nin faaliyetlerine devam etmesi gerektiğini, aksi takdirde birçok insanın bu engellemeler yüzünden mağdur olacağını ifade etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.