Kimse Yok Mu, Kurbanda Bangladeşlileri Unutmadı

Kimse Yok Mu, Kurbanda Bangladeşlileri Unutmadı

Kimse Yok Mu Derneği her sene olduğu gibi bu sene de Bangladeşlileri Kurban Bayramı’nda unutmadı.Kurban Bayram’ının ilk gününde ülkenin dört bir tarafında kesilen kurbanlar ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Bangladeş’in Chadpur ilinde...

Kimse Yok Mu Derneği her sene olduğu gibi bu sene de Bangladeşlileri Kurban Bayramı’nda unutmadı.

Kurban Bayram’ının ilk gününde ülkenin dört bir tarafında kesilen kurbanlar ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Bangladeş’in Chadpur ilinde bölgenin önde gelen liderleri, yaptıkları bağışların yanı sıra kurban eti dağıtımına da katıldı.

Chadpur Valisi İsmail Hossain ve Dakka Ticaret Odası Başkanı Sabur Khan da, Kimse Yok Mu gönüllüleri ile birlikte ihtiyaç sahiplerine et dağıttı.

Bangladeş Chadpur Valisi İsmail Hossain, "Kimse Yok Mu burada çok memnun karşılandı. Buraya gelen yardımlar için çok teşekkürler. Gelecekte fakir halkımız için yapılacak yardımları bekliyoruz." dedi.

Dakka Ticaret Odası Başkanı Sabur Khan, ise "Bangladeş’de bir çok fakir insan var. Bu tür yardımlar devam ederse bir çok insan faydalanır. Çok minnettarız." ifadelerini kullandı.

Kimse Yok Mu Derneği yetkilileri, binden fazla aileye kurban dağıttıklarını belirtti. Ebeveynlerinin hasta olmasından dolayı yardımları küçük çocukların almaya gelmesi dikkat çekti.

Et almaya gelen bir çocuk, "Biz fakir insanlarız. Bizim evde et olmadığı için geldim. Ailem hasta, yoksa onlar gelecekti." dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.