Kimse Yok Mu Gönülleri Fethetti

Kimse Yok Mu Gönülleri Fethetti

Kimse Yok Mu Derneği gönülleri, hayırseverlerin bağışlarıyla paket haline getirdiği kurban etlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Kırıkkale’de yaklaşık 150 ihtiyaç sahibi aileye etler dağıtıldı. Şehirde daha önce derneğe müracaatta...

Kimse Yok Mu Derneği gönülleri, hayırseverlerin bağışlarıyla paket haline getirdiği kurban etlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Kırıkkale’de yaklaşık 150 ihtiyaç sahibi aileye etler dağıtıldı. Şehirde daha önce derneğe müracaatta bulunan ve tespit edilen aileler için kurban eti dağıtım merkezi oluşturuldu. Kurban etlerini alan aileler ise Kimse Yok Mu ile yüzlerinin güldüğünü ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Kurban bağışında bulunan hayırseverlere teşekkür eden Kimse Yok Mu gönüllüsü Şaban Durukal, geçen yıla göre kurban bağışında düşüş yaşanmadığını vurguladı.

Durukal, "Kurbanlar, hayırseverlerimizin yardımları ile kesilmiş ve etleri mağdur insanlarımıza ulaştırıyoruz. Allah kurbanlarını kabul etsin." dedi.

Kimse Yok Mu Derneği’nin yardım toplama yetkisine yapılan müdahaleleri televizyonda duyduğunu söyleyen Ayşe Acar isimli bir vatandaş ise bu duruma çok üzüldüklerini belirtti. Mehmet Sönmez de derneğin yardım toplama yetkisine yapılan müdahalenin çok yanlış olduğunu vurguladı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.