Kimse Yok Mu Derneği'nden 180 Öğrenciye Kırtasiye Ve Giysi Yardımı

Kimse Yok Mu Derneği'nden 180 Öğrenciye Kırtasiye Ve Giysi Yardımı

Kimse Yok Mu Derneği Yozgat Şubesi, Sarıfatma Köyü İlkokulu'nda eğitim gören 180 öğrencinin tamamına giysi ve kırtasiye yardımında bulundu.Kimse Yok Mu Derneği Yozgat Şube Müdürü Metin Zararsız ve derneğin gönüllü çalışanları Sarıfatma...

Kimse Yok Mu Derneği Yozgat Şubesi, Sarıfatma Köyü İlkokulu'nda eğitim gören 180 öğrencinin tamamına giysi ve kırtasiye yardımında bulundu.

Kimse Yok Mu Derneği Yozgat Şube Müdürü Metin Zararsız ve derneğin gönüllü çalışanları Sarıfatma Köyü İlkokulunu ziyaret ederek yanlarında getirdikleri koliler dolusu kışlık kazak, pantolon, etek gibi kıyafetleri ve kırtasiye malzemeleri öğrencilere dağıttı. Dağıtım sonrası açıklama yapan Kimse Yok Mu Derneği Yozgat Şube Müdürü Metin Zararsız, il genelinde yardıma muhtaç vatandaşların her zaman yanında olduklarını söyledi. Zararsız, “Dernek olarak nerede bir ihtiyaç sahibi, yardıma muhtaç ailemiz varsa, Kimse Yok Mu Derneği o ailemizin yanındadır. Sarıfatma köyüne taşımalı sistemle Aydoğan, Beserek, Büyük ve Küçük Çalıklı, Karalar, Büyük ve Küçük Çatma köylerinden öğrenciler okumak için geliyorlar. Toplam 180 öğrenci bu okulumuzda eğitim görüyor. Pek çoğunun giysi ve kırtasiye malzemesine ihtiyacı vardı. Bizde bu ihtiyaçlarını karşıladık.” dedi.

400 TAKIM OKUL KIYAFETİ YARDIMI YAPILDI

Okula, öğrenciler için 400 adet okul takım elbisesi verdiklerini söyleyen Zararsız, "Önümüz kış, bizde öğrencilerimize kışın soğuktan korunmalarını sağlayacak kazak, pantolon gibi kıyafet yardımında bulunduk. Bunun yanı sıra kırtasiye malzemesi de dağıttık. Geleceğimizin teminatı olan bu yavrularımızın ihtiyaçlarının devletimiz ve STK’lar tarafından karşılanması onların daha iyi bir geleceğe kavuşmasına vesile olacaktır. İnşallah bu tür yardımlarımız bundan sonrada devam edecek." diye konuştu.

Köy sakinleri de Kimse Yok Mu Derneğine teşekkür ederek, "Köyümüze taşımalı sistemle çevre köylerden de öğrenciler geliyor, hemen hemen hepsinin çeşitli ihtiyaçları oluyordu. Kimse Yok Mu Derneği'nden Allah razı olsun, kışlık kıyafet ve kırtasiye yardımında bulundu." ifadelerini kullandı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.