Kimse Yok Mu Derneği, Amasya’da Kurban Eti Dağıttı

Kimse Yok Mu Derneği, Amasya’da Kurban Eti Dağıttı

Kimse Yok Mu Derneği, Amasya’da çok sayıda ihtiyaç sahibi aileye yardım eli uzattı. Dernek, 250 yoksul aileye paketler halinde 5’er kiloluk kurban eti dağıttı.Dernek gönüllüleri kurban etlerini kapıda teslim ederken duygu dolu anlar yaşandı....

Kimse Yok Mu Derneği, Amasya’da çok sayıda ihtiyaç sahibi aileye yardım eli uzattı. Dernek, 250 yoksul aileye paketler halinde 5’er kiloluk kurban eti dağıttı.

Dernek gönüllüleri kurban etlerini kapıda teslim ederken duygu dolu anlar yaşandı. Kurban eti dağıtımı sırasında, çocukları ete kavuşan fakir aileler hayırseverlere ve dernek gönüllülerine teşekkür etti.

Kimse Yok Mu Derneği gönüllüleri, sabah saatlerinde hijyenik ortamda poşetleyerek kolilere koydukları etleri araçlara koyarak, daha önceden belirlenmiş adreslere götürdü.

Yıl boyunca çeşitli ihtiyaçları karşılanan mağdur ailelere, Kurban Bayramı’nda da et ikram edildi. Çocukları ile Kimse Yok Mu’nun yolunu gözleyen aileler büyük sevinç yaşadı.

Senede bir kerede olsa Kimse Yok Mu sayesinde et yediklerini söyleyen aileler, “Sağ olsunlar, Allah kabul etsin.” diye konuştu.

Kimse Yok Mu Derneği gönüllüleri ise evlerine yıl boyunca kurban eti girmeyen birçok aileye bağışçılardan gelen kurban etlerini dağıttıklarını, gittikleri her evde dua aldıklarını, bayramın kutlu atmosferinde milli birlik ve beraberliği pekiştirdiklerini kaydetti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.