Kimse Yok Mu Bu Kurban Bayramı'nda Da Yüzleri Güldürdü

Kimse Yok Mu Bu Kurban Bayramı'nda Da Yüzleri Güldürdü

Kimse Yok Mu Samsun Şubesi, bu Kurban Bayramı'nda da yüzleri güldürdü. Derneğin dağıttığı kurban etlerinden alan ihtiyaç sahipleri, bağış yapan hayırseverlere dualar etti. Dört çocuk annesi Hayriye Aytan, "Bayram sabahı kapımızı ilk...

Kimse Yok Mu Samsun Şubesi, bu Kurban Bayramı'nda da yüzleri güldürdü. Derneğin dağıttığı kurban etlerinden alan ihtiyaç sahipleri, bağış yapan hayırseverlere dualar etti. Dört çocuk annesi Hayriye Aytan, "Bayram sabahı kapımızı ilk çalan Kimse Yok Mu oldu." dedi.

Samsun'da ve dünyanın 113 ülkesinde ihtiyaç sahiplerine yönelik yardımlarda bulunan Kimse Yok Mu Derneği, bu Kurban Bayramı'nda da Samsun, Sinop ve Amasya'daki ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürdü. Kapısı çalınan ihtiyaç sahipleri, derneğe ve kendilerine sahip çıkanları dualarla karşıladı.

GÖNÜLLÜLER DUALARLA KARŞILANDI

Kimse Yok Mu Derneği gönüllüleri, bu bayramı da evlerinde geçirmedi. Samsun'da 528, Sinop'da 100 ve Amasya'da da 250 kurban hissesi dağıtıldı. Derneğin faaliyetlerini duyurmak için seferber olan gönüllüler, kısa sürede etleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Son günlerde yaşanan gelişmelere inat, ihtiyaç sahipleri Kimse Yok Mu gönüllülerini kapıda dualarla karşıladı.

"HER İHTİYACIMDA KİMSE YOK MU KAPIMDA"

İhtiyaç sahiplerinden 4 çocuklu Hayriye Aytan, Kimse Yok Mu'nun Samsun'a geldiği günden bu yana kendisine yardımcı olduğunu belirterek, "Köyden mecburi olarak Samsun'a geldiğim günden bu yana Kimse Yok Mu hep yanımda. Eşimden ayrı 4 çocuğumla yaşam mücadelesi veriyorum. Ne zaman ihtiyacım olsa, kapımda onları buluyorum. Bu bayramda da çocuklarımın yüzünü güldürdüler. Allah hepsinden razı olsun." dedi.

"BAYRAM SABAHI KAPIMI ÇALDILAR"

4 çocuk annesi Akkız Güven de "Eşim iş bulursa inşaatlarda çalışıyor. Kimse Yok Mu bana giyimde, gıdada, çocuklarıma kırtasiye konusunda kısacası ihtiyacım olan her yerde yardımcı oluyor. Bu bayramda da sabahtan kapımı onlar çalarak, kurban eti bıraktılar. Çocuklarımın yüzlerini güldürdüler. Allah bize yaptıkları iyilikleri boşa çıkarmasın. Derneğe bağışta bulunan herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

828 KURBAN HİSSESİ DAĞITILDI

Samsun Şube Başkanı Mustafa Baş, bu bayramda hayırseverlerin desteği ve gönüllülerin katkılarıyla 828 adet kurban hissesi dağıtıldığını söyledi. Baş, "Kurban Bayramı boyunca dağıtımlarımız sürdü. Çok şükür ailelerin kapılarını çaldık ve onlarla bu bayramı birlikte geçirdik. Son günlerde oluşturulmak istenen olumsuz havaya inat, Rabb'im nasip etti, bizler de yollara düştük. İnşallah seneye daha fazla ihtiyaç sahibinin yüzlerini güldürmeyi Rabb'im nasip eder." dedi.

"AKTİF EĞİTİM-SEN'DEN DESTEK"

Kurban dağıtım organizasyonuna sosyal sorumluluk gereği Aktif Eğitimciler Sendikası Samsun Şubesi de katıldı. Şube Başkanı Sefa Zor, Kurban Bayramı'nı Kimse Yok Mu'nun faaliyetlerine katkı vererek geçirmenin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Sendikamızın sosyal sorumluluğu gereği bu bayram da insanlara yardım eli uzatan Kimse Yok Mu Derneği ile kurban eti dağıtımı yaptık. Böylelikle bayramı dolu dolu geçirmiş olduk. İnşallah dernek ile daha farklı projeler de gerçekleştireceğiz." şeklinde konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.