Kılıç’tan ‘Mekke’nin Fethi’ programına davet

Kılıç’tan ‘Mekke’nin Fethi’ programına davet

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şube Başkanı Ceylani Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyesi Adem Kocakafa, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Kılıç ve Kocakafa, Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen’le bir araya geldi. 

31 Aralık Cumartesi akşamı Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirecek Mekke’nin Fethi programına vatandaşları davet eden Anadolu Gençlik Derneği Konya Şube Başkanı Ceylani Kılıç, “Bilindiği üzere bizim inancımızda yeryüzünün ilk ve en kutsal binası Kâbe’nin bulunduğu şehir olan Mekke, Peygamber Efendimiz (SAV) Komutasındaki İslam Ordularınca 11 Ocak 630 tarihinde fethedilmiştir. Fetih bir beldenin ve o beldede yaşayan insanların dimağlarının İslam’a açılmasıdır. Fetih, küfrün karanlığın Kelam-ı Kadim’in berraklığıyla silinmesidir. Fetih sonradan olma ilahlara reddiyedir. Biz Anadolu Gençlik Derneği mensupları olarak bu coğrafyanın harcının İslam olduğuna, bu toprakları bize yurt yapan anlayışın fetih ruhu olduğuna inanıyoruz. İnsanımızı kültür emperyalizminin yanında değil fetih ruhunun yanında durmaya çağıyoruz. AGD Konya Şubesi olarak 31 Aralık Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz programa tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti Ziyarette Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen ise, Ceylani Kılıç ve Adem Kocakafa’ya teşekkür etti. 

SAİT ÇELİK

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.