Kılıçdaroğlu, Sözen'i Manavgatlılara, Manavgatlıları Allah'a Emanet Etti

Kılıçdaroğlu, Sözen'i Manavgatlılara, Manavgatlıları Allah'a Emanet Etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 16 ay tutuklu kaldıktan sonra görevine dönen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i ziyaretinde Manavgatlılara, "Onu size, sizi de Allah'a emanet ediyorum.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 16 ay tutuklu kaldıktan sonra görevine dönen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i ziyaretinde Manavgatlılara, "Onu size, sizi de Allah'a emanet ediyorum." dedi.

CHP'nin Antalya'daki programı sonrası Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, İl Başkanı Devrim Kök, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Antalya Milletvekili Gürkut Acar, Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, Antalya İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı ve partililer CHP'li Manavgat Belediye Başkanı Sözen'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Kılıçdaroğlu, partililer ve Sözen'le birlikte basına kapalı 20 dakika görüşme yaptı. Kılıçdaroğlu, belediye binası çıkışında partililere hitap etti.

Belediye Başkanı Sözen'le bir dönem mücadele edildiğini ve 16 ay tutuklu kaldığını hatırlatan Kılıçdaroğlu, "Onunla bir dönem mücadele ettiler. Ne yaparlarsa yapsınlar, o size hizmet etmekten asla dönmeyecektir. Onu size, sizi de Allah'a emanet ediyorum." diye konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.