Kılıçarslan Parkı'nın 2. etabı yapılıyor

Kılıçarslan Parkı'nın 2. etabı yapılıyor

Aksaray'da toplam alanı 300 dönüm olan Kılıçarslan Parkı'nın 140 dönümlük 2. etabının 2013 yılında hizmete gireceği bildirildi.

Aksaray'da toplam alanı 300 dönüm olan Kılıçarslan Parkı'nın 140 dönümlük 2. etabının 2013 yılında hizmete gireceği bildirildi.
    
Belediye Başkanı Nevzat Palta, ihalesi yapılan 140 dönümlük park alanında incelemelerde bulundu.
    
Aksaray'ın en büyük yeşil alanına sahip Kılıçarslan Parkı'nın 160 dönümden oluşan 1. etabının hizmetine sunulduğunu belirten Palta, restoran, çay bahçesi ile sosyal tesislerin olacağı 2. etabın 2013 yılı içinde tamamlanacağını kaydetti.
    
160 dönümlük park alanının hizmete girmesiyle Aksaray'da büyük bir eksikliğin giderildiğini ifade eden Palta, 2. etapta futbol sahası, yürüyüş yollarının da olacağını belirtti.
    
Palta, şöyle devam etti:
    
''2. etap çalışmalarımız mevsim şartlarına göre devam ediyor. Bu kısımda bisiklet yolu, orta kısımda yine yeşil alan ve ağaçlandırma alanları olacak. 1. etaptan farklı olarak da 1400 metre civarında bisiklet yolu koyduk. Yine burada yürüyüş yeri olacak. Bu yürüyüş yerini de diğer kısımlardaki alanlarla birleştirerek daha büyük bir kulvarda vatandaşlarımıza yürüme imkanını sağlamış olacağız. 2. etap içinde suni çimli bir futbol sahamız olacak, amfiler olacak. Dolayısıyla burası 1. etapla birleştirdiğimizde toplam olarak ortalama 300 dönümlük bir alanda Kılıçarslan Parkı'mızı inşallah tamamlamış olacağız.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.