Kıbrıs Türk Takımı İçin Bir Rum Futbolcu Daha İmza Attı

Kıbrıs Türk Takımı İçin Bir Rum Futbolcu Daha İmza Attı

KKTC'de Değirmenlik Spor Kulübü, ikinci Rum futbolcu ile anlaşma imzaladı. Avgyris Christofi isimli Rum futbolcu dün, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'nda kendisini Değirmeklik Spor Kulübüne bağlayan imzayı attı. Değirmenlik Kulüp Başkanı...

KKTC'de Değirmenlik Spor Kulübü, ikinci Rum futbolcu ile anlaşma imzaladı.

Avgyris Christofi isimli Rum futbolcu dün, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'nda kendisini Değirmeklik Spor Kulübüne bağlayan imzayı attı.

Değirmenlik Kulüp Başkanı Emir Ali Öztüccar, transferlerle ilgili “Dimitris’ten sonra Avgyris’e de imza attırdık. Larnakalı olan Avgyris, son olarak Yunanistan İkinci Ligi’nde forma giydi.” dedi.

Öztüccar, Dimitris Vasiliou'nun yaşadıklarına rağmen Avgyris’in hiçbir çekincesinin olmadığını ifade etti. Öztüccar “Avgyris, Dimitris ile birlikte birkaç gündür antrenmanlarımıza çıkıyor. Dün de antrenmandaydılar. Ancak Avgyris’in adalesinde çekme vardır. Doktoru dinlenmesini uygun gördüğü için antrenmanda düz koşu yaptı.” şeklinde konuştu.

“Bugüne kadar attığımız adımları biz kendimiz attık. Bazı engellerin aşılması için 2 futbolcudan birinin bu hafta oynaması lazımdır. Bu zinciri kıracağız. Buna kararlıyız.” diyen Öztüccar, Kıbrıs Türk liginde oynamak isteyen başka Rum futbolcuların olduğunu belirterek bu yolun açılması gerektiğini söyledi.

Değirmenlik Spor Kulübü, önceki hafta Rum futbolcu Dimitris Vasiliou'yu transfer etmiş, bu futbolcu Rum fanatikler tarafından vatan haini ilan edilmişti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.