KGC’den Karabulut’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti

KGC’den Karabulut’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Konya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Yönetimi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla çıkarılan son kararname ile Konya İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mardin eski Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut’a hoş geldin ziyareti gerçekleştirdi.

KGC Başkanı Sefa Özdemir ve KGC Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul eden Konya İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaduman, Konya gibi kadim bir şehre hizmet verecek olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Konya’daki görevinin başladığı ilk gün itibariyle kendisinin de bir Konyalı olduğuna işaret eden Karabulut, “Konya basınının sağduyulu yaklaşımını, milli birlik ve beraberlik ruhu ile yayıncılık hayatını sürdürdüğünü Konya’ya gelmeden önce biliyordum. Konya için bundan önce nasıl birlikte hareket ediliyorsa, bundan sonraki süreçte de birlikte hareket kabiliyetimizi geliştirerek sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

SIKI KONYASPORLUYUM

Süper Lig’in ilk haftasında Tümosan Konyaspor’un İstanbulspor’u ağırladığı maçı da stadyumda izlediğini dile getiren İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaduman, “Ben de sıkı bir Konyasporluyum.” dedi.

KGC Başkanı Sefa Özdemir de Konya basını hakkında İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut’a bilgi vererek, “Bizim Konya basını olarak genel manadaki kırmızı çizgimiz milli ve manevi değerlere bağlılık ve ülkemizin bölünmez bütünlüğünün muhafazasına yönelik ilkelerdir. Bu doğrultuda Konya basını olarak Konya Emniyeti ile var olan birlikteliğimizin güçlenerek sürdürüleceğine inancımız tamdır. Yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.