Keskinoğlu Norveç’e 100 Bin Litre Erken Hasat Zeytinyağı İhraç Edecek

Keskinoğlu Norveç’e 100 Bin Litre Erken Hasat Zeytinyağı İhraç Edecek

Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen ve dünyanın en büyük gıda fuarı olarak gösterilen Anuga'ya katılan Keskinoğlu, yeni anlaşmalarla döndü.

Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen ve dünyanın en büyük gıda fuarı olarak gösterilen Anuga'ya katılan Keskinoğlu, yeni anlaşmalarla döndü. Dünyadan 6 bin 777, Türkiye’den ise 239 firmanın katıldığı fuarda piliç eti, yumurta ve Ravika markalı zeytinyağı ürünlerini tanıtan Keskinoğlu, başta Norveç ve Angola olmak üzere birçok ülkeyle yeni anlaşmalar yaptı. Bütün dünya markalarından önce pazara sunduğu Ravika erken hasat zeytinyağını görücüye çıkaran Keskinoğlu, fuardaki ilk anlaşmasını Norveç'le imzaladı. Şirket, Ravika markasıyla bu ülkeye toplam 100 bin litre zeytinyağı ihraç edecek.

Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Pazarlama Grup Başkanı Keskin Keskinoğlu, zeytinyağı ihracatında beşinci ülke olan Türkiye’nin global pazardaki payını arttırmak için yoğun çalışmalar yaptıklarını söyledi. Alanında dünyanın en büyüğü olan Anuga Fuarı’na 100’ü aşkın ülkeden katılımın olduğunu aktaran Keskinoğlu, “Türkiye’nin en geniş ürün gamına sahip zeytinyağı markası Ravika olarak fuarda yoğun ilgi gördük. Önümüzdeki yıl için Japonya, ABD ve Norveç’e toplam 1,5 milyon dolarlık zeytinyağı ihracatı planlamaktayız. İlerleyen yıllarda anlaşma hacminin daha da büyümesini bekliyoruz. Ayrıca Angola'yla da önümüzdeki bir yıl içinde 4 milyon dolarlık piliç eti ihracatı için anlaşma imzaladık. Bundan sonraki ilk hedefimiz, marka bilinirliğimizi arttırarak Keskinoğlu’nun dünya pazarında tercih edilen markalardan biri olmasını sağlamaktır.” dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.