Kerimler Mobilya Cihanbeyli'de

Kerimler Mobilya Cihanbeyli'de

Konya’nın öncü mobilya firmalarından Kerimler Mobilya dördüncü mağazasını Cihanbeyli'de dualarla hizmete açtı.

Ankara-Konya Çevre yolu üzerinde Cihanbeyli Trafik Denetleme Bölge Müdürlüğü karşısında hizmet verecek olan mağazanın açılış törenine Cihanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Halil Gürel, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocal, İlçe Müftüsü Kuddusi Doğan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende açılış konuşmasını yapan Kerimler Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Uçar, “Babamızdan aldığımız ilkeli ve dürüst ticaret politikasıyla dördüncü mobilya mağazamızı Cihanbeyli’ye açmanın gururu içindeyiz. Bölge halkına 3 bin 500 metrekarelik alanda, 6 katlı ve oyun parklı mağazamızda daha kaliteli bir hizmet sunacağız. Bu konuda bize destek veren, emeği geçen, yardımlarını esirgemeyen herkese buradan teşekkürlerimi iletiyorum. Ayrıca bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan kardeşlerime de yürekten teşekkür ediyorum.

Mağazamızda Ergül ve Ladin Mobilya ürünleri yanında güncel modayı yakından takip ederek, avangard, klasik, modern ürünlerin yatak ve yemek odası takımları, koltuk kanepe oturma grubu takımlarını hizmete sunuyoruz. Beyaz eşyada dünya devi olan hotpoint markamızla uyku merkezimizde güncel uyku grupları, çok çeşitli yataklar, mutfak masaları, aksesur çeşitlerimiz ve tecrübeli personelimizle müşterilerimize en güzel hizmeti vermeye çalışacağız. Cihanbeyli’ye bu denli büyük bir mobilya mağazasının yapılması ilçemizin geliştiğinin göstergesidir. İnşallah açılan bu yeni iş yerimiz ilçeye ve ülkemize hayırlı olur” açıklamasında bulundu.

dsc_1872.jpg

Konuşmaların ardından mağazanın açılış kurdelesi mağaza sahipleri ve protokol üyeleri tarafından kesildi. Açılışı yapılan bu mağaza başta Cihanbeyli olmak üzere Kulu, Altınekin, Tavşançalı ve Yeniceoba bölge halkına hizmet verecek.

dsc_1858.jpg

2-1.20160401150436.jpg

2-2.20160401150446.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.