Kentplaza'da kahvaltı buluşması gerçekleşti

Kentplaza'da kahvaltı buluşması gerçekleşti

Konya Kentplaza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde, mağaza yöneticileri ve personeli ile alışveriş merkezi yönetimi kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.

DEHA Grup'un Konya'da ilk perakende yatırımı olan Konya Kentplaza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde, mağaza yöneticileri ve personeli ile alışveriş merkezi yönetimi, karşılıklı dayanışmayı ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla kahvaltı organizasyonunda biraraya geldi.

Merkezin zemin katında gerçekleşen kahvaltı organizasyonuna katılım yoğun oldu. Yaklaşık 700 kişi katıldı. Mağazaların yoğun katılım gösterdikleri kahvaltıda, DEHA Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Arıcı kısa bir konuşma yaptı.

DEHA Yönetim Kurulu Üyeleri Aslan Korkmaz, Mehmet Ali Çiftçi ve Ramazan Biberci'nin de hazır bulunduğu organizasyonda konuşan Ahmet Arıcı, katılımcıları ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Bu tür organizasyonların, birlikte vakit geçirerek paylaşımda bulunmaya, karşılıklı işbirliğimizi ve motivasyonumuzu artırmaya büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Hepimizin ortak amacı, Konya'nın simgesi haline gelen alışveriş merkezimizi hep ön sıralara taşımak, müşterilerimizin memnuniyetini artırmak, Konyalılara daha da güzelini sunmak. Bunu öncelikli olarak Kentplaza ailesinin birer üyesini oluşturan siz değerli mağaza yöneticileri ve çalışanları ile aramızdaki iletişimi pekiştirerek sağlayabiliriz. Etkin ve sürdürülebilir iletişim yoluyla daha büyük başıralar elde edeceğimizden eminim" şeklinde konuştu.

Kahvaltının sonunda mağaza çalışanları için hediye çekilişleri de gerçekleştirildi. Mağaza yöneticileri ve çalışanları da etkinlik için Kentplaza Alışveriş Yönetimi'ne teşekkür etti.

KERİM ATICI 

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.